• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Δεν ήταν καταστροφή
Αλλά κάτι συνέβη με τα λάστιχα
Νέα 13/09/2021 - 22:17

Μπορούσες να δεις το ύφος του και να καταλάβεις ότι κάτι δεν πήγε καλά. Ο λόγος γίνεται για τον Fabio Quartararo και την 8η θέση του στον αγώνα της Aragon. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Γάλλος αναβάτης τερμάτισε 16 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή, Francesco Bagnaia.

"Μετά το ζέσταμα, είχα μια καλή αίσθηση", ανέφερε ο Quartararo. "Στην πραγματικότητα ήλπιζα ότι θα παλέψω για το βάθρο. Έπειτα από αυτό, μετά την εκκίνηση, συνηδειτοποίησα ότι θα ήταν δύσκολο να μείνω με τους κορυφαίους. Πάλεψα πολύ για να πάρω αυτή την θέση και είμαι χαρούμενος για ό,τι κατάφερα στο τέλος ενόας αγώνα που δεν ήταν καθόλου εύκολος".

"Δεν ήταν καταστροφή, γιατί η αίσθηση ήταν διαφορετική από ότι πέρυσι. Πριν ένα χρόνο, είχα ζοριστεί όλο το τριήμερο, ενώ φέτος μόνο στον αγώνα, εφόσον ο στόχος μου την Κυριακή το πρωί ήταν να παλέψω για το βάθρο".

"Κάτι πήγαινε στραβά με το πίσω λάστιχο. Είχα κάποια περίεργη αίσθηση. Δεν θέλω να κατηγορήσω τα λάστιχα, αλλά μετά από λίγους γύρους ένιωθα παράταιρα και αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Ποτέ πριν δεν είχα αντιμετωπίσει αυτή την αίσθηση. Από την 15η στροφή μέχρι την πρώτη, για να δώσω ένα παράδειγμα, έχασα σχεδόν 4 δέκατα και δεν μπορούσα να προσπεράσω και επίσης δεν είχα καθόλου πρόσφυση. Πρέπει να καταλάβουμε τι συνέβη και να αναλύσουμε τις λεπτομέρειες, καθώς ήμουν γρήγορος όλο το τριήμερο".

"Προσπάθησα να παλέψω, δίνοντας τα πάντα, ανάμεσα στα άλλα και γιατί αγωνίζομαι για το πρωτάθλημα. Δυστυχώς, έχασα κάποιους βαθμούς αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Πριν το Sachsenring, ήμουν μόλις 10 βαθμούς μπροστά, ενώ όταν φτάσαμε στην Aragon, ήμουν πάνω από 60. Δυστυχώς έχασα κάποιους σε αυτόν τον αγώνα, αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό σε ένα πρωτάθλημα τόσο σκληρό όσο το φετινό. Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις βαθμούς, ακόμα και αν ο στόχος σου είναι να κερδίζεις. Αν και είμαι Γάλλος θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την υποστήριξή τους. Είναι τέλειο να έχεις οπαδούς στις κερκίδες και να νιώθεις την στοργή τους".

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Miller: Έπρεπε να χρησιμοποιώ ολόκληρο το πόδι μου

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Προσπαθούσα να βρω τα αδύναμα σημεία του Bagnaia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα