• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 ΕΔ2
Ταχύτερος ο Marco Bezzechi
Νέα 17/09/2021 - 17:36

Με την πίστα να συνεχίζει να είναι βρεγμένη και την βροχή να κάνει την εμφάνισή της ανά τόπους  Σε αυτές τις συνθήκες, o Marco Bezzechi κατέστησε σαφές από νωρίς ότι το session ήταν δικό του, καθώς μόλις στο 9ο λεπτό ανέβηκε στην κορυφή, ρίχνοντας τον Thomas Luthi και έμεινε εκεί μέχρι το τέλος, βελτιώνοντας τον χρόνο του μέχρι το 1:50.168, φτάνοντας στην δεύτερη θέση των συνδυασμένων.

Ο Augusto Fernandez βελτιώθηκε από το πρωί και κατέκτησε την δεύτερη θέση με χρόνο 1:50.317, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Somkiat Chantra που στον τελευταίο του γύρο έκανε χρόνο 1:50.426.

O Xavi Vierge (που φημολογείται έντονα ότι του χρόνου θα βρίσκεται στα Superbikes) έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Sam Lowes. O Niccolo Bulega συνέχισε την καλή του εμφάνιση στην έκτη θέση, ενώ ο Hafizh Syahrin ήταν πολύ δυνατός, βρέθηκε για λίγο πρώτος στην αρχή του session και τελικά πήρε την έβδομη θέση.

Όγδοος ήταν ο Αμερικανός Joe Roberts με τους Stefano Manzi και Jake Dixon να συμπληρώνουν την δεκάδα. Ο Thomas Luthi βρέθηκε τελικά στην 12η θέση, ενώ οι Remy Gardner και Raul Fernandez ήταν 22ος και 24ος αντίστοιχα.

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Catalunya: ΕΔ

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα