• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 Αγώνας
Νίκη για τον Raul Fernandez - 1-2 για την ομάδα του Aki Ajo
Νέα 19/09/2021 - 14:26

Την 6η νίκη του σε 14 αγώνες φέτος πέτυχε σήμερα ο Raul Fernandez, που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στο χέρι του. Ο νεαρός Ισπανός έστριψε πρώτος, ενώ πίσω του ήταν οι Sam Lowes, Remy Gardner, Aron Canet, Marco Bezzechi και Xavi Vierge. 

O Remy Gardner έκανε λάθος στον πρώτο γύρο και βρέθηκε στις πιο πίσω θέσεις, ενώ ο Lowes πέρασε τον Fernandez για την πρώτη θέση στον πρώτο γύρο. Ο Gardner άρχισε να ανεβαίνει γρήγορα, παιρνόντας τον Bezzechi και στον 6ο γύρο τον Xavi Vierge. Μπροστά, ο Canet πέρασε τον Fernandez στον 4ο γύρο και τον Sam Lowes στον 8ο γύρο μετά από λάθος του τελευταίου. Ο Lowes έχασε και την δεύτερη θέση από τον Raul Fernandez έναν γύρο μετά. 

Στην μέση του αγώνα, ο Fernandez πέρασε τον Canet, ανεβαίνοντας πάλι στην κορυφή, ενώ οι τέσσερις πρώτοι (Fernandez, Canet, Lowes, Gardner) είχαν ξεφύγει 2 δευτερόλεπτα μακριά. Στον 17ο γύρο, ο Gardner πέρασε τον Lowes για την τρίτη θέση, λίγο αργότερα πέρασε τον Canet και άρχισε να κυνηγά τον ομόσταυλό του, Raul Fernandez, ο οποίος στους τελευταίους γύρους είχε ρίξει λίγο τον ρυθμό του, πιθανώς λόγω πόνων στο χέρι.

Στον τελευταίο γύρο, ο Gardner είχε μειώσει πολύ την διαφορά, είχε φτάσει τον Fernandez και φαινόταν ότι θα κατάφερνε να πάρει την νίκη. Όμως στην 11η στροφή, ο Gardner έχασε για λίγο τον πίσω τροχό, κατάφερε να μην πέσει, αλλά έχασε την ευκαιρία να περάσει τον Fernandez, ενώ τον πλησίασε και ο Canet. Tελικά, την γραμμή του τερματισμού πέρασε πρώτος ο Raul Fernandez, με τον Remy Gardner να κάνει το 1-2 για την ομάδα του Aki Ajo και τον Aron Canet να συμπληρώνει το βάθρο.

O Sam Lowes πήρε μια μοναχική τέταρτη θέση, τρία δευτερόλεπτα μπροστά από τον Marco Bezzechi, που τερμάτισε πέμπτος. Ο Augusto Fernandez έκανε μια κακή εκκίνηση και πήρε τελικά την έκτη θέση, μπροστά από τον Ai Ogura.

O Xavi Vierge τερμάτισε όγδοος, μπροστά από τον Fabio Di Giannantonio, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Celestino Vietti.

 

Επόμενο άρθρο »

Δεύτερη σερί νίκη για τον Bagnaia

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα