• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Stefan Bradl πάνω στην νέα Honda του 2022
Στο τεστ του Misano
Νέα 21/09/2021 - 19:54

Δεν είναι μυστικό ότι η Honda δουλεύει σκληρά πάνω στην μοτοσυκλέτα του 2022. "Του χρόνου θα πρέπει να έχουμε μια μοτοσυκλέτα που θα επιτρέπει σε όλους τους αναβάτες μας να παλεύουν για την δεκάδα", δήλωσε ο Marc Marquez. H δουλειά αυτή έχει ήδη ξεκινήσει και ο Marquez έχει δοκιμάσει διάφορες μετατροπές στο πλαίσιο κατά τους τελευταίους αγώνες. 

Στο σημερινό τεστ του Misano παρόλα αυτά, μπορούμε να δούμε κάτι που θα μπορούσε να προσδιοριστεί ως το πρωτότυπο της RC213V του 2022. Ο Stefan Bradl έβγαλε σήμερα την μοτοσυκλέτα στην πίστα από την αρχή του τεστ παρά την βροχή. 

Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία, τα νέα αεροδυναμικά είναι τελείως διαφορετικά, με έναν πιο κωνικό και αεροδυναμικό ανεμοθώρακα που φέρει μια εισαγωγή που τοποθετείται κάθετα και όχι οριζόντια, όπως η τωρινή. Αυτή η λύση είχε ήδη δοκιμαστεί φέτος σε προηγούμενες φάσεις. 

Τα "φτεράκια" επίσης έχουν αλλάξει σχήμα και μοιάζουν σχεδόν σαν τόξο, με καθοδική πορεία. Μοιάζουν σαν ανάμειξη μεταξύ αυτών που χρησιμοποιούνται από την Yamaha και την Honda αυτή την στιγμή και αυτών που μοιάζουν με "παπιγιόν" που έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν. 

Σίγουρα η νέα Honda κρύβει ακόμα πολλά μυστικά που θα αποκαλυφθούν αργότερα. 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ταχύτερος ο Bagnaia στην 1η μέρα τεστ του Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Misano MotoGP: Bοήθησε η εκπληκτική εκκίνηση στη νίκη του Bagnaia;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα