• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απεβίωσε ο Dean Berta Viñales
Μετά από ατύχημα στον αγώνα της WorldSSP300
Νέα 25/09/2021 - 18:47

Μετά από ένα σοβαρό ατύχημα κατά τον πρώτο αγώνα στο πρωτάθλημα της WorldSSP300 στην Jerez, o Dean Berta Viñales απεβίωσε. 

Ο αναβάτης είχε τραυματισμούς στο κεφάλι και στον θώρακα. Αμέσως τον παρέλαβε ασθενοφόρο, ενώ έγιναν προσπάθειες να σωθεί στην πίστα, στο ασθενοφόρο και στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Παρά τις προσπάθειες όμως των γιατρών της πίστας, το ιατρικό κέντρο ανακοίνωσε ότι ο Viñales υπέκυψε στα τραύματά του. 

Ο Berta Viñales βρισκόταν σε φόρμα στην πρώτη του σεζόν στην κατηγορία, με καλύτερο τερματισμό του την τέταρτη θέση στον δεύτερο αγώνα του Magny Cours και συνέχισε με την έκτη θέση στον δεύτερο αγώνα της Καταλονίας, ενώ στον πρώτο αγώνα έκανε τον ταχύτερο γύρο. Έδειχνε πολύ γρήγορος στην Jerez και ξεκίνησε τον αγώνα από την καλύτερή του θέση στα δοκιμαστικά (10η). 

Η FIM, η Dorna και η πίστα της Jerez μεταφέρουν τα συλληπητήριά τους στην οικογένεια, τους φίλους, την ομάδα και τους αγαπημένους του Berta Viñales. Λόγω αυτού του γεγονότος, η υπόλοιπη αγωνιστική δράση του Σαββάτου ακυρώθηκε. 

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Jerez Πρώτος Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν θα διεξαχθεί ο 1ος αγώνας του MiniGP Cup 2021

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα