• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Eric Mahe, μάνατζερ του Quartararo:
Όλα είναι ανοιχτά για το 2023, έχουμε ήδη δύο προσφορές
Νέα 17/10/2021 - 11:21

Το 2021 δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά υπάρχουν ήδη σκέψεις για το 2023. Τα τελευταία χρόνια στην αγορά των MotoGP τα πράγματα κινούνται γρήγορα και ο Eric Mahe, μάνατζερ του Quartararo έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Quartararo είναι ο κορυφαίος αναβάτης αυτή την στιγμή και οποίος χειρίζεται τις υποθέσεις του ξέρει ότι πρέπει να εκμεταλλευτεί την δυναμική της στιγμής. Επομένως, ο Γάλλος αναβάτης, που είναι πολύ πιθανό να ανακυρηχθεί πρωταθλητής την Κυριακή στο Misano, είναι επίσημα στην αγορά. 

"Ο Fabio θα πάει όπου είναι καλύτερα για αυτόν και αυτή την στιγμή όλα είναι ανοιχτά", δήλωσε ο Mahe στο AutoHebdo. "Προς το παρόν, τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο για το 2023. Φυσικά ο Fabio είναι ευχαριστημένος με την απόδοσή του, αλλά πρέπει να δούμε τις λεπτομέρειες, γιατί το αποτέλεσμα έχει έρθει περισσότερο από τις ικανότητες του Fabio παρά από το πακέτο που έχει".

Είναι ξεκάθαρο. Η Yamaha χρειάζεται τον Fabio περισσότερο από ότι ο Fabio χρειάζεται την Yamaha. 

"Η τάση είναι να υπογράφουμε ένα χρόνο ή ενάμιση χρόνο από πριν. Αν υπάρχουν ξεκάθαρες προοπτικές, τότε πρέπει να προχωρήσουμε. Αλλά η βασική στρατηγική είναι να μην βιαστούμε, οπότε θα δούμε τι θα γίνει. Μας έχουν προσεγγίσει τρεις ομάδες. Οι δύο είναι κανονικές προσεγγίσεις ενώ η άλλη δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. Θα τα δούμε όλα με ηρεμία όταν έρθει η ώρα. Ο Fabio είναι νέος. Έχει το μέλλον του μπροστά του".

Τώρα η μπάλα είναι στο γήπεδο της Yamaha που δεν θα θέλει να χάσει τον αναβάτη που βρίσκεται ένα βήμα μακρυά από το πρωτάθλημα. Επίσης ο Quartararo θα βρίσκεται και του χρόνου πάνω στην M1, οπότε υπάρχει μια ολόκληρη σεζόν που θα πρέπει να προετοιμάσουν. 

Όσο για τους διεκδικητές του τίτλου το 2022, ο Mahe έχει μια ξεκάθαρη εικόνα. 

"Fabio, Marquez, Bagnaia λαιβ θα έβαζα και τον Martin. Ρο δίδυμο Fernandez, Gardner θα έχει επίσης ενδιαφέρον. Ώμο ταλέντο για τον Fernandez, επιθετικότητα για τον Gardner".

Τέλος, ο Mahe μίλησε για την επιστροφή του Marquez μετά τον τραυματισμό. 

"Νομίζω ότι ο Marquez ήταν τέλειος. Κέρδισε δύο αγώνες. Ξέρουμε ότι είναι αδύναμος από άποψη φυσικής κατάστασης και δεν ξέρουμε αν θα παραμείνει έτσι ή όχι. Τα ψυχολογικά κατάλοιπα αυτής της περιόδου είναι δύσκολο να προσδιοριστούν. Κάποιοι άνθρωποι, όπως ο Kevin Schwantz, πιστεύουν ότι θα μείνουν για πάντα. Ναι θα υπάρχει στο σώμα του αλλά όχι στο κεφάλι του. Έχει πέσει 20 φορές φέτος και κάθε φορά ανέβηκε πάλι στην μοτοσυκλέτα. Λαμβάνοντας υπόψη το ατύχημα που είχε στο Assen, αν ήταν ψυχολογικά τραυματισμένος, θα είχε πει στην Honda 'Πάω σπίτι'. Δεν έχει την συμπεριφορά αδύναμου ψυχολογικά αναβάτη, περισσότερο ενός αναβάτη που δεν έχει αναρρώσει πλήρως. Την ίδια στιγμή, άλλοι αναβάτες έχουν βελτιωθεί κατά την απουσία του.Προσωπικά, θεωρώ ότι δεν θα μπορέσει να κυριαρχήσει πάλι όπως παλιά, αλλά νομίζω ότι θα μπορέσει να φτάσει σε ένα επίπεδο ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο του χρόνου. Θα εξαρτηθεί βέβαια και από το πακέτο που θα έχει ".

 

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Αργεντινή Αγώνας Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Αργεντινή Πρώτος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα