• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jonathan Rea: Το να λέει αυτό το πράγμα για εμένα ο Rossi είναι πολύ ωραίο
Για την χαμένη του ευκαιρία στα MotoGP
Νέα 17/10/2021 - 21:11

O Rossi ανέφερε σε δηλώσεις του κατά την διάρκεια του Grand Prix της Αμερικής ότι είναι πραγματικά κρίμα που ο Jonathan Rea δεν έγινε ποτέ κανονικός αναβάτης των MotoGP και ότι ακόμα και τώρα θα μπορούσε να είναι γρήγορος. 

Ο Rea είχε συμμετάσχει σε δύο αγώνες με την Honda, ως αντικαταστάτης του Casey Stoner, στο Misano και στην Aragon το 2012 τερματίζοντας και στους δύο αγώνες στους πρώτους 8. Παρόλα αυτά, ο Rea ποτέ δεν έγινε αναβάτης πλήρων καθηκόντων στα MotoGP και παρέμεινε στα Superbikes, κερδίζοντας 6 παγκόσμιους τίτλους. 

Σχολιάζοντας την δήλωση του Rossi στο motorsport.com, o Rea απάντησε: "Το να λέει αυτό το πράγμα για εμένα ο Valentino είναι πολύ ωραίο γιατί είναι ο καλύτερος αναβάτης όλων των εποχών στις μοτοσυκλέτες και τρέφουμε μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Κάποιες φορές μου στέλνει μήνυμα μετά από κάποιον αγώνα και το αντίθετο και πιστεύω ότι είμαι μεγάλος θαυμαστής αυτού και όσων έχει πετύχει στην καριέρα του".

"Φυσικά και είναι κρίμα γιατί δεν είχα ποτέ την ευκαιρία (να αγωνιστώ στα MotoGP κανονικά). Είχα την ευκαιρία να έχω δύο συμμετοχές wild card το 2012, όπου τερμάτισα 7ος και 8ος. Όχι και άσχημα. Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Είχα κάποια προβλήματα με την προηγούμενή μου ομάδα (Ten Kate Honda), κάποιες ωραίες στιγμές και κάποιες κακές".

"Αλλά από όταν μπήκα στην Kawasaki είμαι πολύ χαρούμενος. H ζωή έχει υπάρξει πολύ καλή, κερδίζω. Η μόνη απορία είναι τί θα μπορούσα να είχα κάνει στα MotoGP, γιατί δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μετανιώσω γιατί ποτέ δεν είχα την ευκαιρία. Αλλά έτσι είναι η ζωή".

"Οι αναβάτες δεν φτιάχνουν οι ίδιοι τον δρόμο τους, πρέπει να ακολουθείς τις ευκαιρίες και εγώ δυστυχώς δεν την είχα (την ευκαιρία να αγωνιστώ στα MotoGP)".

O Jonathan Rea βρίσκεται αυτή την στιγμή στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος των Superbikes, πίσω από τον Toprak Razgatlioglu, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο προτελευταίος γύρος του πρωταθλήματος στην Αργεντινή.

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Αργεντινή Δεύτερος Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Αργεντινή Αγώνας Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα