• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Η πρώτη ευκαιρία για τον Fabio να κλειδώσει το πρωτάθλημα
Νέα 19/10/2021 - 11:21

O αγώνας του Misano πλησιάζει και το ιταλικό Grand Prix θα είναι η πρώτη ευκαιρία του Fabio Quartararo vα στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής των MotoGP. Mε 52 βαθμούς διαφορά, ο Quartararo χρειάζεται να τερματίσει μπροστά από τον Bagnaia ή να μην χάσει περισσότερους από δύο βαθμούς σε σχέση με τον Pecco, καθώς ο Ιταλός αναβάτης είναι ο μόνος που θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο. 

Ο Fabio σίγουρα δεν θα έχει μια εύκολη δουλειά στο Misano όπου ένα μήνα πριν ο Bagnaia κατάφερε να ξεφύγει, με τον Quartararo να τον φτάνει στα τελευταία στάδια του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει να τον περάσει, τερματίζοντας δεύτερος με διαφορά 4 δέκατα του δευτερολέπτου. Οπότε η Κυριακή αναμένεται να είναι μια κοντινή μάχη με άλλους αναβάτες επίσης να μπορούν να μπούνε ενδιάμεσα, κόβοντας βαθμούς από τον έναν ή τον άλλο αναβάτη. 

Όμως δεν είναι μόνο ο αγώνας των MotoGP που μπορεί να κλειδώσει το πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκυρίακο. Ο Pedro Acosta έχει επίσης την ευκαιρία να κλειδώσει τον τίτλο αυτή την Κυριακή και αν το καταφέρει αυτό θα είναι ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία. Όμως τα πράγματα εκεί είναι πθο δύσκολα. Ο Dennis Foggia βρίσκεται 30 βαθμούς πίσω του, οι οποίοι είναι αρκετοί αλλά με τρεις αγώνες να απομένουν όλα μπορούν να συμβούν, ειδικά αν λάβουμε υπόψη την εκπληκτική φόρμα στην οποία βρίσκεται ο Foggia τον τελευταίο καιρό. Υπάρχει επίσης ο Sergio Garcia που βρίσκεται αυτή την στιγμή 50 βαθμούς πίσω από τον Acosta και δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα από την εξίσωση. Για να καταφέρει ο Acosta να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής αυτή την Κυριακή θα πρέπει να κερδίσει τον αγώνα και ο Foggia να μην πετύχει κάτι καλύτερο από την 13η θέση. 

Όσο για την Moto2, μετά το λάθος του Gardner στο Austin και την νίκη του Fernandez τα πάντα είναι ανοιχτά, καθώς οι δύο αναβάτες του Aki Ajo έχουν διαφορά μόλις 9 βαθμούς μεταξύ τους και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. 

Επόμενο άρθρο »

Μηχανικός μεγάλης ομάδας των MotoGP αποκλείεται από τα Grand Prix

« Προηγούμενο άρθρο

Η Valencia αποδίδει φόρο τιμής στον Valentino Rossi

Χορηγοί