• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
TO NBA ΚΑΙ Η FORMULA 1 ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ 75ης ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΝΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ GRAND PRIX ΤΩΝ ΗΠΑ
4auto 21/10/2021 - 12:14

- Οδηγοί της F1 θα διαγωνιστούν σε challenge ελευθέρων βολών για φιλανθρωπικό σκοπό στο στούντιο του ESPN, στο Circuit of the Americas Paddock, μαζί με θρύλους του NBA 

 

Το ΝΒΑ και η Formula 1® (F1) ανακοίνωσαν σήμερα συνεργασία περιεχομένου και προώθησης, η οποία συμβαίνει για πρώτη φορά και έρχεται να ενώσει σε παγκόσμιο επίπεδο τους οπαδούς και των δυο για να γιορτάσουν τόσο την επετειακή 75ησεζόν του NBA όσο και την επιστροφή της F1 στις ΗΠΑ στο FORMULA 1 UNITED STATES GRAND PRIX™ 2021 την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στο Όστιν του Τέξας.

 

Για τον εορτασμό του Grand Prix των ΗΠΑ και της 75ης επετειακής σεζόν του ΝΒΑ, αποκλειστικές εικόνες με μονοθέσια F1® ντυμένα στα χρώματα και των 30 ομάδων του ΝΒΑ θα κυκλοφορήσουν στα κοινωνικά κανάλια τόσο του ΝΒΑ όσο και της F1 σε όλο τον κόσμο. Τα πρώτα 10 αυτοκίνητα παρουσιάζονται σήμερα στις Central και Pacific Divisions, στις οποίες ανήκουν ομάδες ΝΒΑ της Δύσης και της Ανατολής.

 

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, το ESPN θα φιλοξενήσει οδηγούς της F1, οι οποίοι αυτή τη φορά θα αγωνιστούν εκτός πίστας σε έναν διαγωνισμό ελευθέρων βολών που θα πραγματοποιηθεί σε ένα γήπεδο μπάσκετ βαμμένο με τα χρώματα της 75ης σεζόν του ΝΒΑ μέσα στο paddock του Circuit of the Americas. Θρύλοι του NBA θα βρίσκονται στο χώρο για να συναντήσουν τους οδηγούς και να δώσουν συμβουλές για την τεχνική των ελευθέρων βολών ώστε να πετύχουν όσες περισσότερες βολές μπορούν στις 10, ενώ 20.000 δολάρια θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του νικητή.

 

Το FORMULA 1 UNITED STATES GRAND PRIX™ 2021 θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου 2021. Το συγκεκριμένο Grand Prix διεξάγεται στην πίστα Circuit of the Americas στο Όστιν του Τέξας από το 2012, με τη Formula 1® να επιστρέφει στην εμβληματική πίστα μετά από ένα διετές διάλειμμα εξαιτίας της COVID-19. Ο αγώνας θα μεταδοθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου από το ABC, με ζωντανή μετάδοση η οποία θα ξεκινήσει στις 1:30 μ.μ. ET.

 

Το NBA κατέχει σημαντική διεθνή παρουσία με παιχνίδια που μεταδίδονται σε 215 χώρες και σε περισσότερες από 50 γλώσσες. Διαθέτει επίσης περισσότερα από 100.000 εμπορικά καταστήματα σε 100 χώρες, σε έξι ηπείρους. Τα ρόστερ του ΝΒΑ κατά την έναρξη της σεζόν 2021-22 περιελάμβαναν 121 διεθνείς παίκτες από 40 χώρες, αριθμός ρεκόρ για την ιστορία της λίγκας.

 

Η επετειακή 75η σεζόν του ΝΒΑ ξεκίνησε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου και συνεχίστηκε χτες Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, όπου οι New York Nicks φιλοξένησαν τους Boston Celtics (2:30 π.μ.) και οι Denver Nuggets τους Phoenix Suns (05:00 μ.μ.), αναμετρήσεις οι οποίες μεταδόθηκαν από το ESPN. Το TNT θα προβάλει επίσης διπλή αναμέτρηση την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου (Dallas Mavericks – Atlanta Hawks, 02:30 π.μ. - Los Angeles Clippers - Golden State Warriors, 05:00 π.μ.) και το ESPN θα μεταδόσει άλλες δυο αναμετρήσεις την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου (Brooklyn Nets – Philadelphia 76ers, 02:30 π.μ. - Phoenix Suns – Los Angeles Lakers, 05:00 π.μ.).

 

Σχετικά με το ΝΒΑ

Το NBA αποτελεί μια διεθνή επιχείρηση αθλημάτων και μέσων ενημέρωσης που βασίζεται σε τέσσερα επαγγελματικά αθλητικά πρωταθλήματα: το National Basketball Association (ΝΒΑ), το Women’s National Basketball Association (WΝΒΑ), την ΝΒΑ G League και το NBA 2K League. Επίσης, το NBA και η International Basketball Federation (FIBA) συνεργάζονται για την διεξαγωγή του Basketball Africa League (BAL). Το NBA κατέχει σημαντική διεθνή παρουσία με παιχνίδια που μεταδίδονται σε 215 χώρες και σε περισσότερες από 50 γλώσσες. Διαθέτει επίσης περισσότερα από 100.000 εμπορικά καταστήματα σε 100 χώρες, σε έξι ηπείρους. Τα ρόστερ των ομάδων του ΝΒΑ στην αρχή της σεζόν 2020-21 παρουσίασαν 107 διεθνείς παίκτες από 41 χώρες. Στο ενεργητικό της, η NBA Digital περιλαμβάνει το NBA TV, το NBA.com, το NBA App και το NBA League Pass. Το NBA έχει δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες κοινωνικών δικτύων στον κόσμο, με 1,9 δισεκατομμύρια likes και followers παγκοσμίως σε όλες τις πλατφόρμες του πρωταθλήματος, των ομάδων και των παικτών. Μέσω του NBA Cares, το πρωτάθλημα αντιμετωπίζει σημαντικά κοινωνικά ζητήματα συνεργαζόμενο με διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς νεολαίας οι οποίοι υποστηρίζουν την εκπαίδευση, την ανάπτυξη της νεολαίας και της οικογένειας αλλά και θέματα που αφορούν την υγεία.

 

Σχετικά με τη Formula 1®

Οι αγώνες Formula 1® ξεκίνησαν το 1950 και είναι ο πιο διάσημος αγώνας μηχανοκίνητων αγώνων στον κόσμο, καθώς και η πιο δημοφιλής ετήσια σειρά αθλητικού γεγονότος στον κόσμο. Η Formula One World Championship Limited αποτελεί μέρος της Formula 1® και κατέχει τα αποκλειστικά εμπορικά δικαιώματα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Formula One™ της FIA. Η Formula 1® είναι θυγατρική της Liberty Media Corporation (NASDAQ: LSXMA, LSXMB, LSXMK, BATRA, BATRK, FWONA, FWONK) που αποδίδεται στο tracking stock του Formula One Group. Το λογότυπο της F1, το λογότυπο F1 FORMULA 1, FORMULA 1, F1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX, PADDOCK CLUB και τα συναφή σήματα είναι εμπορικά σήματα της Formula One Licensing BV, μιας εταιρείας της Formula 1. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Επόμενο άρθρο »

Οι νέες αμιγώς ηλεκτρικές BMW iX και BMW i4 παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα

« Προηγούμενο άρθρο

Η Honda Αποκαλύπτει το νέο Σύστημα Ασφάλειας Honda SENSING 360

Χορηγοί