• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ford Motor Ελλάς μεγάλος χορηγός του 8ου XTERRA Greece
4auto 01/11/2021 - 22:19

 

  • Ενισχύοντας το αθλητικό ιδεώδες και προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες σε κοινό και συμμετέχοντες, η Ford Motor Ελλάς αποτέλεσε το μεγάλο χορηγό του φετινού 8ου XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon & O.W.S. Challenge
  • Ο διεθνής αγώνας Off Road Τριάθλου, που συνδιοργανώνεται από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και την XTERRA Greece – TRIMOR, επέστρεψε δυναμικά το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου ύστερα από 18 μήνες αναγκαστικής απουσίας λόγω της υγειονομικής κρίσης
  • Καθηλωτική στο 8ο XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon & O.W.S. Challenge ήταν η παρουσία της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E

Υποστηρίζοντας σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν στη χώρα μας την άμιλλα και το αθλητικό εν γένει ιδεώδες, η Ford Motor Ελλάς αποτέλεσε το μεγάλο χορηγό του φετινού 8ου XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon & O.W.S. Challenge που διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το διήμερο 16-17 Οκτωβρίου από την XTERRA Greece - TRIMORE και το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Στα πλαίσια του 8ου XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon & O.W.S. Challenge και με την αμέριστη στήριξη της Ford Motor Ελλάς, εκατοντάδες κορυφαίοι και ερασιτέχνες τριαθλητές και αθλητές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο βρέθηκαν στην Ακτή της Βουλιαγμένης για να λάβουν μέρος στη μεγάλη αυτή γιορτή, ενώ πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις προσπάθειές τους στην κολύμβηση, την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο.

Φέτος, χάρη στη διεξαγωγή του Cross Aquathlon δύο αποστάσεων, οι διοργανωτές έδωσαν τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους αθλητές να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία και να γνωρίσουν το ορεινό τρίαθλο, αλλά και την κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης (O.W.S.), που εκτός από την απόσταση του 1, 2,5 και 5 χλμ., περιελάβανε κι έναν πρωτότυπο αγώνα ταχύτητας 200 μέτρων σε σειρές των 20 ατόμων.

Δείτε το σχετικό βίντεο: https://youtu.be/_Rdde8atiyU

Την ίδια στιγμή, η διήμερη αθλητική γιορτή, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του XTERRA Greece, ήταν γεμάτη από παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις για την οικογένεια, τους λάτρεις της περιπέτειας και τα παιδιά - όπως cross aquathlon, lazer run, ποδηλατική βραδυπορία και σκυταλοδρομίες μικρών αποστάσεων τρεξίματος - προσφέροντας σε όλους μία πλούσια ψυχαγωγική εμπειρία και επαφή με έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.

Στο 8ο XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon & O.W.S. Challenge ήταν χαρακτηριστική η παρουσία των προηγμένων μοντέλων της γκάμας Ford και ιδιαίτερα της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E, η οποία είναι διαθέσιμη στη χώρα μαςσε πισωκίνητες (RWD) και τετρακίνητες εκδόσεις (AWD) και μπαταρία 75 kWh ή 98 kWh, που εξασφαλίζουν αυτονομία με μια πλήρη φόρτιση που φτάνει έως και τα 610 km βάσει του πρωτοκόλλου WLTP.

Επόμενο άρθρο »

Η BMW και οι Coldplay αποκαλύπτουν λύση ενέργειας

« Προηγούμενο άρθρο

Οι νέες αμιγώς ηλεκτρικές BMW iX και BMW i4 παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα

Χορηγοί