• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez χάνει τον αγώνα της Valencia!
Και το τεστ στην Jerez
Νέα 09/11/2021 - 11:55

O Marc Marquez δεν θα συμμετάσχει στο Grand Prix της Valencia το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ούτε και το τεστ της Jerez, που είναι προγραμματισμένο για τις 18-19 Νοεμβρίου. 

Μετά την εξέτασή του στην κλινική Dexeus στην Βαρκελώνη την περασμένη Τρίτη, απόρροια του ατυχήματα του σε προπόνηση, ο αναβάτης της Honda ξεκουράζεται στο σπίτι του στην Cervera. 

Κατά την διάρκεια αυτών των ημερών ο Marc συνεχίζει να μην νιώθει καλά και έχει αντιμετωπίσει προβλήματα όρασης και για αυτό τον λόγο τον επισκέφτηκε την Δευτέρα ο οφθαλμίατρος Dr. Sanchez Dalmau στο νοσοκομείο Clinic de Barcelona o οποίος τον εξέτασε και τα τεστ ανέδειξαν μια περίπτωση διπλωπίας. 

"Η εξέταση που έγινε σήμερα στον Marc Marquez επιβεβαίωσε ότι ο αναβάτης έχει διπλωπία και αποκάλυψε μια παράλυση του τέταρτου δεξιού νεύρου με ανάμειξη του δεξιού άνω λοξού μυός", ανέφερε ο Dr. Dalmau. "Μια συντηρητική αντιμετώπιση με περιοδικές ενημερώσεις έχει επιλεχθεί ώστε να ακολουθήσει την κλινική εξέλιξη. Το τέταρτο δεξί νεύρο είναι αυτό που είχε ήδη τραυματιστεί το 2011".

Ευχόμαστε ταχεία και καλή ανάρρωση στον Marc Marquez. 

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Το να προσπεράσουμε είναι εφιάλτης

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ήλπιζα να είμαι ταχύτερος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα