• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η PSIHOGIOS TIRES RACING TEAM στο ΠΠΤ
Νέα 10/11/2021 - 17:03

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η PSIHOGIOS TIRES RACING TEAM στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας.

Η παρουσία της ομαδας ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 30 κ 31 Οκτωβρίου στην πιστα των Μεγαρων με τον 5ο κ τελευταίο αγωνα του Παν. Πρωταθλήματος στην κατηγορία OPEN με τη συμμετοχη του 19χρονου Χαρη Ψυχογυιού με YAMAHA R6.

O οδηγός της ομαδας ξεκίνησε από την τρίτη θέση στη σχαρα εκκίνησης. Ο χρόνος που πετυχε στα δοκιμαστικα του Σαββατου ηταν 1.02.440 .

Ο Χαρης δεν ηταν δυνατον να προπονηθει για τον αγωνα εφοσον υπηρετει την στρατιωτικη του θητεία στην Χίο , ως αμφίβιος καταδρομέας.

Στον αγωνα μετα απο σταθερή οδήγηση τερμάτισε στην δεύτερη θέση βελτιώνοντας τον προσωπικό του χρόνο στο 1.01.477.

Ο πρωτος του αγωνας με μοτοσυκλέτα 600 κυβικών εγινε στα πλαισια του 3ου κ 4ου αγώνα του πρωταθλήματος που εγινε στις αρχες του Οκτωβρη στην πίστα των Μεγάρων.

Στον αγώνα του Σαββάτου (2/10) κατεταγη 7ος (θέση από την οποία ξεκίνησε) με χρόνο 1.02.458 βελτιωνοντας τον προσωπικό του χρόνο 1.04.408 απο τα δοκιμαστικα. Στον επόμενο κ 4 ο αγώνα της Κυριακής(3/10) κατεταγη 5ος κατεβαζοντας τον χρόνο του
στο 1.02.048 .

Τον Χαρη προετοιμάζει ο πατέρας του Ανδρέας Ψυχογυιός , πολλα χρόνια αγωνιζόμενος στο Πανελλήνιο και Βαλκανικό Πρωτάθλημα με κορυφαίες στιγμές τις συμμετοχές στον φημισμένο αγώνα του isle of Man.

Τα ελαστικα με τα οποία αγωνίζεται ο Χαρης ειναι τα Michelin Power Cup Performance.

Επόμενο άρθρο »

Η «τελευταία στροφή» του MotoGP ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

« Προηγούμενο άρθρο

Επιβεβαιώθηκε ο Petrucci για το Rally Dakar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα