• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Moto3 ΕΔ3
O Deniz Öncu ταχύτερος όλων
Νέα 13/11/2021 - 11:26

O Deniz Öncu, που είχε απουσιάσει από τους τελευταίους δύο αγώνες, βρέθηκε στην κορυφή των ΕΔ3 της Moto3, κάνοντας τον καλύτερο χρόνο του Σαββατοκύριακου (1:39.256) , αφήνοντας τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Pedro Acosta δεύτερο για 0,099 δευτερόλεπτα (1:39.355), ενώ ο Joel Kelso (που του χρόνου θα είναι κανονικός αναβάτης της Moto3) συμπλήρωσε την τριάδα, με χρόνο 1:39.403, παρά την πτώση του στα τελευταία στάδια στην δεύτερη στροφή. 

Η πίστα ήταν στεγνή αλλά οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν επέτρεπαν βελτιώσεις και φτάσαμε 4 λεπτά πριν το τέλος για να δούμε αλλαγή στην κορυφή. Ο Izan Guevara είχε βελτιώσει λίγο τον χρόνο του, αυξάνοντας την διαφορά του, αλλά ο Carlos Tatay, με χρόνο 1:39.440 πέρασε μπροστά. Σύντομα όμως, οι Öncu και Kelso πέρασαν μπροστά, με τουςω Acosta και Andrea Migno να ακολουθούν. Στο τέλος, ο Öncu πέρασε στην πρώτη θέση, με τον Migno να παίρνει την τέταρτη θέση και τον Tatay πέμπτο. 

Ο Dennis Foggia κατάφερε να πάρει την έκτη θέση, μπροστά από τον ταχύτερο αναβάτη της Παρασκευής, Izan Guevara. O Stefano Nepa έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο με τους Tatsuki Suzuki και Romano Fenati να συμπληρώνουν την δεκάδα. 

Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 συμπληρώθηκαν από τους John McPhee, Jeremy Alcoba, Niccolo Antonelli και Lorenzo Fellon. 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Η VR|46 στα Papastavrou Shops

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα