• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Moto2 ΕΔ3
Πρώτος ο Raul Fernandez, o Gardner 10ος
Νέα 13/11/2021 - 13:42

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Raul Fernandez αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ο Ισπανός αναβάτης θα φτάσει στις κατατακτήριες ως ο πιο γρήγορος της Moto2, αφού βρέθηκε στην κορυφή των ΕΔ3. Ο χρόνος του. 1:35.212 ήταν αρκετός για να κρατήσει τον Xavi Vierge στην δεύτερη θέση για 0,078 δευτερόλεπτα (1:35.290), με τον Augusto Fernandez στην τρίτη θέση να κινείται και αυτός στο ίδιο δέκατο (1:35.291).

Με τις συνθήκες να είναι για πρώτη φορά τόσο καλές για την Moto2, οι αναβάτες βγήκαν στην πίστα βελτιώνοντας τους χρόνους τους και κυνηγώντας την είσοδό τους στις ΚΑΤ2. O Sam Lowes, μετά την μεγάλη πτώση που είχε χθες κατά τις ΕΔ1, κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση στις ΕΔ3, μπροστά από τον Fabio Di Giannantonio. O Marcel Schrotter είχε ένα πολύ καλό session καθώς κατέκτησε την έκτη θέση, έχοντας πίσω του τον Marco Bezzechi. 

O Marcos Ramirez, παρά την πτώση του στην τέταρτη στροφή, κατάφερε να κάνει τον όγδοο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Celestino Vietti,

O βασικός διεκδικητής του τίτλου, Remy Gardner, παρόλο που ήταν μόλις 0,396 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Raul Fernandez πήρε την 10η θέση, σε ένα session όπου οι πρώτοι 25 αναβάτες κινήθηκαν μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο!

Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 πληρώθηκαν από τους Jorge Navarro, Cameron Beaubier, Tetsuta Nagashima και Aron Canet.

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα