• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: MotoGP ΕΔ4
O Takaaki Nakagami στην κορυφή
Νέα 13/11/2021 - 15:22

Με τα νέα ότι ο Pol Espargaro δεν θα συμμετάσχει στα υπόλοιπα session σήμερα, (μετά την πτώση του στις ΕΔ3) ξεκίνησαν οι ΕΔ4 των MotoGP. Για άλλη μια φορά και οι 20 αναβάτες κινήθηκαν μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο, προετοιμάζοντάς μας για τις πολύ συναρπαστικές κατατακτήριες.

Οι Yamaha ξεκίνησαν δυναμικά, με τους Franco Morbidelli και Fabio Quartararo να ανεβαίνουν στην πρώτη θέση κατά τα πρώτα λεπτά, με τον Γάλλο Παγκόσμιο Πρωταθλητή να δείχνει να ξεπερνά τα προβλήματα που τον ταλανίζουν από χθες. Ο Jorge Martin κατάφερε και αυτός να βρεθεί για λίγο πρώτος, όπως και ο Alex Rins, πριν ο Quartararo τους "ρίξει" και τους δύο από την πρώτη θέση. Ο Fabio έμεινε στην κορυφή σχεδόν μέχρι το τέλος όταν στο 24ο λεπτό, ο Takaaki Nakagami πέρασε μπροστά, με χρόνο 1:31.208 και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση των ΕΔ4.

Ο Fabio Quartararo έμεινε δεύτερος, για μόλις 0,069 δευτερόλεπτα (1:31.277), με τον Alex Rins να καταλαμβάνει την τρίτη θέση (1:31.338). O Francesco Bagnaia έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Franco Morbidelli που εμφανίζεται πολύ δυνατός αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Ο Joan Mir ήταν έκτος, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Alex Marquez. O Miguel Oliveira κατάφερε να βάλει τον εαυτό του στην δεκάδα, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Jorge Martin και Maverick Viñales. 

O Valentino Rossi, που βρήκε τον δρόμο του προς τις ΚΑΤ2, νωρίτερα στις ΕΔ3, ήταν στην 17η θέση, πίσω από τον αδερφό του, Luca Marini, ο οποίος είχε πτώση στην 6η στροφή εννέα λεπτά πριν το τέλος. Πτώση είχε επίσης και ο ταχύτερος κατά τις ΕΔ3, Aleix Espargaro, στην 2η στροφή και περιορίστηκε στην 12η θέση. 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: MotoGP ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα