• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Jack Miller θα αγωνιστεί στα Superbikes της Αυστραλίας
Στο γύρο του Bend, στις 3-4 Δεκεμβρίου
Νέα 16/11/2021 - 21:35

Ο Jack Miller, θα επιστρέψει στο σπίτι μετά το τεστ της Jerez αυτή την εβδομάδα και θα αγωνιστεί στον τελευταίο γύρο του αυστραλιανού πρωταθλήματος Superbike στο Bend, στις 3-4 Δεκεμβρίου.

Η έκπληξη για το ντεμπούτο του Miller στα Superbike έρχεται αφού δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί μπροστά στους Αυστραλούς οπαδούς  στο Phillip Island τις τελευταίες δύο σεζόν, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του Covid-19.

Πάνω σε μια Ducati Panigale V4 R του 2021, ο Miller θα παραταχθεί μαζί με τους Αυστραλούς αναβάτες της Ducati, Oli Bayliss, Mike Jones και Wayne Maxwell για τους δύο αγώνες ASBK.

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπορώ να έχω αυτή την ευκαιρία και να αγωνιστώ στον τελικό γύρο του Αυστραλιανού Πρωταθλήματος Superbike (ASBK)", είπε ο Miller. "Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά της Ducati που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία ανάμεσα στο πολυάσχολο πρόγραμμα δοκιμών μας. Το να αγωνιστώ μπροστά στους Αυστραλούς φιλάθλους είναι τεράστιο προνόμιο και τιμή. Ευχαριστώ την ομάδα της ASBK και της Motorcycling Australia για την υποστήριξή τους σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ειδοποίησης".

"Είμαι επίσης ευγνώμων στον Ben Henry από την DesmoSport Ducati για τη βοήθειά του στον οργανισμό. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, δεν ήταν εύκολο να προσπαθούμε να οργανώσετε τα πάντα από την άλλη άκρη του κόσμου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Έχοντας τους Ben και Matty Macalpine εκεί να με βοηθούν να οργανώσω τα περισσότερα πράγματα, ήταν πολύ εύκολο".

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μπορώ να αγωνιστώ μπροστά στους Αυστραλούς οπαδούς τουλάχιστον μία φορά φέτος, θα είναι φανταστικό. Ανυπομονώ να τους δω όλους εκεί!".

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Motorcycling Australia, Peter Doyle, πρόσθεσε: "Το να αγωνίζεται ο Αυστραλός αναβάτης των MotoGP, Jack Miller στο ASBK αποτελεί περαιτέρω απόδειξη της σκληρής και άκρως ανταγωνιστικής φύσης του Πρωταθλήματος ASBK μας, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα εθνικά πρωταθλήματα superbike στον κόσμο".

"Οι Αυστραλοί οπαδοί των αγώνων έχουν στερηθεί την δράση των MotoGP εδώ για δύο χρόνια λόγω του COVID, αλλά για να έρθει τώρα ο Αυστραλός ήρωάς τους, Jack Miller ,και να αγωνιστεί ASBK, είμαστε σίγουροι ότι οι οπαδοί θα κατακλύσουν τον μεγάλο τελικό της ASBK στο Bend. στη Νότια Αυστραλία".

Ο Μίλερ τερμάτισε τέταρτος στην γενική βαθμολογία του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, το οποίο ολοκληρώθηκε στην Valencia την Κυριακή, σημειώνοντας δύο νίκες στην πρώτη του σεζόν με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati.  To τεστ της Jerez θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Επόμενο άρθρο »

Rins: Οδηγούμε στο όριο

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Όλοι θέλουν να είναι σε μια Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα