• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Tissot συνεχίζει ως επίσημος χρονομέτρης του MotoGP
Νέα 22/11/2021 - 16:22

Η Dorna Sports και η Tissot ανακοίνωσαν την ανανέωση του συμβολαίου τους για αρκετά χρόνια ακόμη.

Σύμφωνα με τους όρους του νέου συμβολαίου η Ελβετική ωρολογοποιία συνεχίζει σαν Επίσημος Χρονομέτρης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM MotoG επεκτείνοντας την 20χρονη συνεργασία της με τη Dorna Sports για αρκετά χρόνια ακόμη.

Στους όρους περιγράφετε επίσης ότι ο αναβάτης κάθε κατηγορίας που κατακτά την pole position σε κάθε αγώνα MotoGP κερδίζει και ένα αποκλειστικό ρολόι και πιστοποιητικό pole position από την Tissot.

Τέλος σύμφωνα με το νέο συμβόλαιο η Tissot θα είναι χορηγός τίτλου τουλάχιστον σε ένα αγώνα MotoGP κάθε σεζόν.

Η Tissot, ιδρύθηκε το 1853 και έγινε ο Επίσημος Χρονομέτρης του MotoGP™ το 2001, με αυτήν τη σεζόν να σηματοδοτεί την 20ή επέτειο της συνεργασίας και καθώς οι διαφορές ανάμεσα στους αγωνιζόμενους μέσα στην πίστα μειώνονται και οι απαιτήσεις για ακρίβεια στη χρονομέτρηση αυξάνονται ο ρόλος της Tissot γίνεται όλο και πιο ζωτικός.

Sylvain Dolla, Διευθύνων Σύμβουλος της Tissot: "Η τεχνολογία του κόσμου της μοτοσυκλέτας αντικατοπτρίζει τέλεια την φιλοσοφία Tissot. Μοιράζεται το πάθος μας για τα τεχνολογικά προϊόντα, τη συνεχή ανάπτυξη και την επιθυμία να συνεχίσουμε να υπερβαίνουμε τα όρια. Είναι επίσης πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία μοναδικών ρολογιών με χαρακτηριστικά που απεικονίζουν εκπληκτικές λεπτομέρειες της μοτοσυκλέτας, όπως η Συλλογή Tissot T-Race MotoGP. Χαιρόμαστε για την ανανέωση της συνεργασίας με την Dorna και συνεχίζουμε να εμπνέουμε ο ένας τον άλλον για να προσφέρουμε άριστα αποτελέσματα τόσο στο Timekeeping όσο και στα προϊόντα μας."

Carmelo Ezpeleta, Διευθύνων Σύμβουλος της Dorna Sports: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε πάνω από δύο δεκαετίες συνεργασίας με την Tissot με μια άλλη σημαντική ανακοίνωση, επεκτείνοντας τη συνεργασία μας για άλλη μια φορά. Με την Tissot ως Επίσημο Χρονομέτρη, διασφαλίζουμε ότι το σπορ θα συνεχίσει σε ασφαλή και ικανά χέρια και χαιρόμαστε να βλέπουμε κάθε νέα συλλογή ρολογιών εμπνευσμένη από το MotoGP. Η χορηγία τίτλου από την Tissot σε ένα αγώνα MotoGP κάθε σεζόν είναι επίσης φανταστικό νέοπου διασφαλίζει ότι το όνομα Tissot διατηρεί την κορυφαία παρουσία του στο paddock σε άλλη μια νέα εποχή συνεργασιών».

 

Επόμενο άρθρο »

10 πράγματα που ίσως δεν ξέρατε

« Προηγούμενο άρθρο

Εκθρονίζοντας τον βασιλιά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα