• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H MV Agusta παρουσιάζει το ηλεκτρικό πατίνι Rapido Serie Oro
Νέα Αγοράς 20/11/2021 - 00:09

Η MV Agusta παρουσίασε ένα ηλεκτρικό πατίνι με τα χρώματα και το στυλ της εταιρίας από την Schiranna.

Το Rapido είναι το δεύτερο ηλεκτρικό όχημα της MV Agusta αφού έχει προηγηθεί το ηλεκτρικό ποδήλατο AMO. Tα δυο ηλεκτρικά αυτά δίκυκλα είναι μέλη της νέας οικογένειας e-mobility οχημάτων που με το εξελιγμένο στυλ τους στοχεύουν σε σε ένα νέο σοφιστικέ κοινό που ψάχνει για ένα ευέλικτο, ασφαλέστερο και διασκεδαστικό τρόπο καθημερινής μετακίνησης  στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον.

Το Rapido σχεδιαστικά δανείζεται στοιχεία από την premium σειρά μοτοσυκλετών Serie Oro, ακολουθώντας τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό σε μαύρο χρυσαφί κόκκινο και είναι κατασκευασμένα με τα πιο εξελιγμένα υλικά και τεχνολογίες της ηλεκτροκίνησης.

Το πλαίσιο είναι από κράμα μαγνησίου, οι τροχοί είναι εφοδιασμένοι με χοντρά ελαστικά  tubeless  διαμέτρου  10” και τα φρένα είναι υδραυλικά δισκόφρενα εμπρός και πίσω. Ο κινητήρας  48V 500W είναι χωρίς ψήκτρες και παράγει ροπή 24Nm που επιταχύνει το Rapido μέχρι την τελική ταχύτητα των 40Km/h (περιορισμένη στα 25km/h για την Ευρωπαϊκή αγορά). Η αυτονομία φθάνει τα 50 χιλιόμετρα και το Rapido ανεβαίνει ανηφόρες με κλίση μέχρι και 14°. Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός περιλαμβάνει 4 προγράμματα ισχύος Pedestrian, Eco, Comfort και Sport+ και οθόνη οργάνων LCD 4-inch που έχει δυνατότητα σύνδεσης με smartphone.

Το ηλεκτρικό πατίνι RAPIDO Serie Oro θα είναι αρχικά διαθέσιμο μόνο για παραγγελίες online και αργότερα μέσα από το δίκτυο συνεργατών της MV Agusta.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ θα είναι στα 999€ και οι online παραγγελίες, μέχρι τα Χριστούγεννα ή την εξάντληση του αρχικού στοκ, θα διατεθούν στην ειδική τιμή των  849€ . 

 

Επόμενο άρθρο »

Μπότες Sidi Performer

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο Experience Store της Kosmoride στη Γλυφάδα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα