• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η U-Mask και ο τελικός των FIM MiniGP στην Valencia
Νέα 04/12/2021 - 12:10

Η εκαρκτήρια σεζόν της FIM MiniGP World Series ήταν μια μεγάλη επιτυχία το 2021 που κορυφώθηκε στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στην Valencia. Ο Ισπανός αναβάτης, Izan Rodriguez,στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής μπροστά στους πρωταθλητές από το 2021 των υπόλοιπων κατηγοριών.

Η U-Mask ήταν ένας από τους κεντρικούς σπόνσορες που βοήθησαν να γίνει o τελικός των MiniGP επιτυχία, εξοπλίζοντας όλο το προσωπικό, τα μέλη των ομάδων και τους αναβάτες με τις μάσκες τους.

Η συνεχιζόμενη πανδημία επιβάλει την ανάγκη χρησιμοποίησης σχεδίων για τον περιρορισμό της διασποράς του covid και ο τελικός των MiniGP δεν ήταν διαφορετικός, με τα πρωτόκολλα να τηρούνται ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να μπορούν πάρουν μέρος με όσο μεγαλύτερη ασφάλεια γίνεται. Η χρήση μάσκας ήταν υποχρεωτική για όλο το προσωπικό και η U-Mask διασφάλισε την καλύτερη προστασία. 

Η U-Μask είναι κομμάτι του Pure Air Zone Projekt, με έδρα το Μιλάνο, και είναι ένα προϊόν βιοτεχνολογίας της U-Eearth. Οι μάσκες U-Mask μπλοκάρουν τον μολυσμένο αέρα στην επιφάνεια της μάσκας και επίσης τον καταστρέφει μέσα στην μάσκα, μέσω της τεχνολογίας Bio-Layer, χάρη στην πρωτοποριακή σχεδίαση. Η εσωτερική στρώση είναι ένας αθυτοκαθαριζόμενος, φυσικός και πρωτοποριακός τρόπος ώστε να μεγιστοποιηθεί η προστασία τόσο για αυτόν που την φοράει, όσο και για αυτούς που είναι γύρω του - διασφαλίζοντας την καλύτερη άμυνα για όλους στον τελικό των FIM MiniGP και μειώνοντας την μόλυνση που δημιουργείται από τις αναλώσιμες μάσκες.   

https://www.youtube.com/watch?v=crn5NQgTYCU

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Oι αγώνες MotoGP θα είναι καλύτεροι χωρίς ηλεκτρονικά και φτεράκια

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pedro Acosta λιποθύμησε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα