• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ημερολόγιο Pirelli 2022
Νέα Αγοράς 05/12/2021 - 12:56

Tο διάσημο ημερολόγιο της Pirelli για το 2022, κυκλοφορεί σε μια θήκη δίσκου βινυλίου LP και η επιστροφή του έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς συμπίπτει με τον εορτασμό της επετείου των 150 χρόνων της Pirelli (1872). 

Το θρυλικό ημερολόγιο, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1964 και τις σελίδες του έχουν επιμεληθεί 37 διάσημοι φωτογράφοι, με το γυμνό διάσημων μοντέλων και σταρ της εκάστοτε εποχής να αποτυπώνεται με καλλιτεχνικό τρόπο από τους πολύ διάσημους φωτογράφους που το επιμελήθηκαν. Τα τελευταία χρόνια η θεματολογία του έχει μετακινηθεί από τις σέξι φωτογραφίσεις διασήμων καλλονών σε πιο αρτιστίκ αναζητήσεις, πάντα με μοντέλα από το χώρο των celebrities.

Φέτος το καλοκαίρι τα “μοντέλα” απαθανάτισε ο Καναδός ροκ σταρ και φωτογράφος, Μπράιαν Ανταμς. Το ημερολόγιο του 2021 δεν εκδόθηκε ποτέ λόγω της Covid-19 και φέτος ο 62χρονος Ανταμς βρέθηκε θετικός κατά την άφιξή του στην Ιταλία και έτσι δεν μπόρεσε να παραβρεθεί διά ζώσης στην επίσημη παρουσίαση του έργου του, που έγινε στο Μιλάνο στις αρχές της εβδομάδας!

Iggy Pop
Iggy Pop

Με τίτλο «On the Road», το φετινό ημερολόγιο προσπαθεί να περιγράψει μια ημέρα στη ζωή ενός μουσικού που βρίσκεται σε περιοδεία.

Η Σερ, ο Ίγκι Ποπ, η Ρίτα Όρα, η Τζένιφερ Χάντσον και άλλοι καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής πρωταγωνιστούν στις σελίδες του.

Το εξώφυλλο δείχνει την κιθαρίστρια και ερμηνεύτρια Σαιντ Βίνσεντ να ποζάρει με μια πένα κιθάρας που φέρει το σήμα της Pirelli στη γλώσσα της. Η Σερ και ο Ιγκι Ποπ, δύο «γερόλυκοι» της ποπ-ροκ σκηνής, φωτογραφίζονται στα καμαρίνια τους.

Η δροσερή Ρίτα Ορα στο μπάνιο της, η ράπερ Saweetie να σπρώχνει ένα καρότσι με αποσκευές και η Τζένιφερ Χάντσον περιτριγυρισμένη από λουλούδια. Από τους υπόλοιπους «γκεστ», ο ράπερ Bohan Phoenix ποζάρει πάνω σε ένα πιάνο, ενώ η φωτογράφιση της μουσικού Grimes στήθηκε σε ένα φουτουριστικό σκηνικό. Οι φωτογραφίσεις έγιναν μέσα σε τρεις μόνο μέρες το καλοκαίρι στο Λος Αντζελες, στο Κάπρι και τον Καναδά, και ο δημιουργός δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει στο κάδρο τον εαυτό του.

Iggy Pop - Bryan Adams
Iggy Pop - Bryan Adams

«Η φαντασία έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να βγει κάτι διαφορετικό από την απλή πραγματικότητα», δήλωσε ο Μπράιαν Ανταμς. «Δεν θέλεις να είσαι κυριολεκτικός, αλλά να φαίνεσαι πιο λαμπερός, με κάποιον τρόπο», συμπλήρωσε.

 

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε (με άλλη σειρά και μορφή) στο ELEFTHEROSTYPOS.GR

Rita Ora
Rita Ora
Grimes
Grimes
Cher
Cher
back stage Saweetie - Bryan Adams
back stage Saweetie - Bryan Adams
Saweetie
Saweetie
St. Vincent
St. Vincent

Επόμενο άρθρο »

MotoGadget: κορυφαίας ποιότητας ψηφιακά πολυοργάνα

« Προηγούμενο άρθρο

Ermax για Yamaha Tracer 900

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα