• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marini και Rossi κερδίζουν τα 100 χλμ στο Ράντσο της Tavullia
Νέα 08/12/2021 - 23:35

Στο Ράντσο της Tavullia πραγματοποιήθηκε για έβδομη φορά ο αγώνας των 100 χιλιομέτρων των Πρωταθλητών, με την ομάδα των Valentino Rossi και Luca Marini να κερδίζουν. 
Μετά την παραδοσιακή εκκίνηση "αντοχής" με τους αναβάτες να τρέχουν μέχρι τις μοτοσυκλέτες τους, ήταν ο Elia Bartolini που βρέθηκε πρώτος στο κλείσιμο του πρώτου γύρου, κάνοντας μια μικρή διαφορά κατά τους επόμενους γύρους από τους Valentino Rossi και Matia Pasini που τον ακολουθούσαν κάνοντας τον καλύτερό του χρόνο 2:03.836.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, 50 γύροι με αλλαγές αναβατών κάθε πέντε γύρους, υπήρξαν πολλές αλλαγές και ανατροπές. Πρώτα απ' όλα, ο Marini έπεσε τη δεύτερη φορά που οδήγησε, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την επιστροφή του αναβάτη της Ακαδημίας VR46 ο οποίος, με 12 γύρους να απομένουν, έκλεψε την πρώτη θέση από τον Stefano Manzi. 
Μια μεγάλη μάχη είχε αναπτυχθεί για την τρίτη θέση, μεταξύ των ζευγαριών των Pasini - Baldassarri και Bezzecchi - Migno η οποία έληξε υπέρ των πρώτων, λόγω μιας πτώσης του Bezzecchi λίγα χιλιόμετρα πριν το τέλος. 
Την πέμπτη θέση κατέλαβε το δίδυμο των Niccolo Antonelli και Celestino Vieti, μπροστά από τους Augusto Fernandez και Diogo Moreira που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Ράντσο. Οι Ιταλοί, Alberto Surra και Federico Fuligni πήραν την έβδομη θέση, ακολουθούμενοι από τους Alex Rins - Albert Arenas και τους Tito Rabat - Xavi Artigas στην 8η και 9η θέση αντίστοιχα. 
Την δεκάδα έκλεισαν ο Jorge Lorenzo (ενθουσιασμένος με την πρώτη του εμπειρία στις Ράντσο) και ο Dennis Foggia. 

O Jeremy McGrath ο Θρύλος του Αμερικανικού SX και ΜΧ έδωσε και αυτός το παρών στον Αγώνα! 

Η τελευταία μέρα του έβδομου αγώνα των 100 χιλιομέτρων των πρωταθλητών έληξε  με την συνηθισμένη απονομή του βάθρου, όπου δόθηκαν δεσμίδες από σαλάμι στα ζευγάρια που κέρδισαν. 

Επόμενο άρθρο »

Shinichi Sahara: Δεν ήταν η καλύτερή μας σεζόν

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Έμαθα τα περισσότερα από τον Dani Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα