• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Shinichi Sahara: Δεν ήταν η καλύτερή μας σεζόν
Αλλά είμαστε έτοιμοι για το 2022
Νέα 09/12/2021 - 11:06

Ο επικεφαλής της Suzuki, Shinichi Sahara, ελπίζει ότι η ομάδα θα ξαναβρεί την νικηφόρο φόρμα της το 2022 μετά από μια απογοητευτική σεζόν το 2021.

Οι πρωταθλητές του 2020 δεν κατάφεραν να πάρουν κάποια νίκη το 2021 και ήταν η πρώτη φορά για την Suzuki από το 2018 που τελείωσε σεζόν χωρίς κάποιος αναβάτης της να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. 

Παρόλο που είχαμε τέσσερις παραπάνω αγώνες το 2021, ο Mir κατάφερε να ανέβει μόλις έξι φορές στο βάθρο, σε αντίθεση με τα 7 περσινά, στα οποία περιλαμβανόταν και η πρώτη του νίκη στην Valencia. 
Ο Mir κατάφερε και πάλι να τερματίσει τρίτος στο πρωτάθλημα χάρη στην σταθερότητά του, με την Suzuki να μην καταφέρνει να κάνει κάποιο βήμα μπροστά από το 2020, ενώ η ομάδα ήταν και η τελευταία που ανέπτυξε την δική της συσκευή ride height. 

Για τον ομόσταυλό του, Alex Rins, ήταν μια καταστροφική σεζόν καθώς κατάφερε να βρεθεί μόνο μια φορά στο βάθρο, ενώ εγκατέλειψε και επτά αγώνες λόγω πτώσης, από τους οποίους τέσσερις ήταν συνεχόμενοι. 

Μιλώντας και για τους δύο αναβάτες και την σεζόν συνολικά ο Sahara ανέφερε: "Αυτή η σεζόν δεν ήταν η καλύτερη για εμάς συγκρινόμενη με πέρυσι. Αλλά η ομάδα και πάλι δούλεψε καλά, ειδικά οι αρχιμηχανικοί που μας έδωσαν ανατροφοδότηση και σχόλια για την εξέλιξη".

" Η βελτίωση δεν ήταν μεγάλη, όχι τόσο μεγάλη σε σχέση με πριν. Αλλά οι μηχανικοί μας από το εργοστάσιο έδωσαν τα πάντα και νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάτι έξτρα για να έχουμε μια μοτοσυκλέτα που θα αγωνίζεται για την κορυφή ".

" Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη σεζόν. Όσον αφορά τον Joan, δεν έκανε σχεδόν κανένα λάθος στους αγώνες και νομίζω ότι κατάφερε να βγάλει τα μέγιστα από την μοτοσυκλέτα στους αγώνες, αλλά υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης στις κατατακτήριες ".

" Το ίδιο ισχύει και για τον Alex. Κάποιες φορές έκανε λάθη κατά την διάρκεια των αγώνων και είχε κάποιες αχρείαστες πτώσεις, αλλά έχει ακόμα ισχυρή θέληση για να ανακάμψει στον δρόμο του για την κορυφή του χρόνου ".

Επόμενο άρθρο »

O Valentino Rossi έκανε δοκιμή με Audi R8 GT

« Προηγούμενο άρθρο

Marini και Rossi κερδίζουν τα 100 χλμ στο Ράντσο της Tavullia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα