• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Grand Prix Ανασκόπηση" στην COSMOTE TV
Οι κορυφαίες στιγμές του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το 2021
Νέα 21/12/2021 - 22:23

Τις καλύτερες στιγμές του μηχανοκίνητου αθλητισμού για τη χρονιά που ολοκληρώνεται θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι συνδρομητές της COSMOTE TV, μέσα από  HYPERLINK δύο επετειακές εκπομπές που έχει ετοιμάσει η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT. 

 

Ανήμερα τα Χριστούγεννα η εκπομπή «Grand Prix Ανασκόπηση Διεθνών Αγώνων» (Σάββατο 25/12, 20.00, COSMOTE SPORT 5HD) με τον Αντρέα Παλομπαρίνι θα παρουσιάσει τα καλύτερα στιγμιότυπα όλων των διεθνών Πρωταθλημάτων μηχανοκίνητου αθλητισμού, τα οποία μεταδόθηκαν το 2021 από την COSMOTE TV. Μέσα από την εκπομπή, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν, μεταξύ άλλων, τις κορυφαίες στιγμές της ανατρεπτικής φετινής Formula 1, που «έχρησε» πρωταθλητή τον Μαξ Φερστάπεν για πρώτη φορά στην ιστορία του. Παράλληλα, θα θυμηθούν όλα όσα συνέβησαν στο WRC και τη μεγάλη επιστροφή  του «Ράλλυ των Θεών», ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους και τα highlights της σεζόν από MotoGP (με επιμέλεια των θεμάτων από τον Δημήτρη Διατσίδη), Rallycross, Extreme E, Formula 2, Formula 3, W Series, Moto2 και Moto3.

Την επόμενη των Χριστουγέννων (Κυριακή 26/12, 20.00, COSMOTE SPORT 5HD &  HYPERLINK "https://www.youtube.com/watch?v=BD-Qi9z7iwk" YouTube κανάλι COSMOTE TV) θα έχουν την τιμητική τους τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού. «Αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χώματος», «Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ασφάλτου», «Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων» και «Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscars - EKO Racing Dirt Games» θα τεθούν στο «μικροσκόπιο» της εκπομπής «Grand Prix Ανασκόπηση Ελληνικών Αγώνων» με παρουσιαστή τον Γιάννη-Μάριο Παπαδόπουλο

 

Επόμενο άρθρο »

O Marc Marquez γλιτώνει την εγχείρηση

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστροφή στο σπίτι για τον Alessandro Zanardi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα