• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Περιστεράς βοήθησε τον Marquez στο Πορτιμάο!!!
Βρέθηκαν στην προπόνηση του Γιάννη για το WSSP300
Νέα 16/01/2022 - 09:43

O Marc Marquez μαζί με τον αδελφό του Alex βρέθηκαν στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας για τη δοκιμή που ζήτησε ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής για να δει το αν βλέπει σωστά. Οι δύο RCV231S ήταν στη διάθεσή τους και η ομάδα με τον Σάντι Χερνάντεθ επικεφαλής είχε το γκαράζ #26. Στο γκαράζ #16 ήταν ο Γιάννης Περιστεράς που με τον μηχανικό του Μάρκο Κανούτι και τον πατέρα του Νίκο, ετοίμαζαν την Yamaha R3 για να προπονηθούν ενοψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WSSP300. 

Οι άνθρωποι της ομάδας του ΜΜ93 έμαθαν για τις ικανότητες του Νίκου στα θέματα ελαστικών και ζήτησαν τη βοήθεια του Έλληνα για τις αλλαγές ελαστικών των μοτοσυκλετών τους.

Μάλιστα πέρα από το να αλλάξει τα λάστιχά τους, ο Νίκος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την προπόνηση των δύο Marquez και μας πληροφόρησε ότι Ο Μαρκ ήταν με χρόνο 1.43.28 δύο δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον Άλεξ που έγραψε 1.45.26!

Τα ελαστικά που χρησιμοποίησαν ήταν τα Pirelli Diablo Superbike με γόμες SC1 και διαστάσεις 125/70-17 μπροστά και 200/65-17 πίσω.

Ο Γιάννης από την πλευρά του δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Σάντι Χερνάντεθ και όλων των παρευρισκομένων, καθώς τιμήθηκε με Κύπελλο από τους οργανωτές για το ότι ήταν ο ταχύτερος της κατηγορίας του. Μάλιστα σε μια από τις περιόδους των δοκιμών είχε την ευκαιρία να ακολουθήσει σε δύο κλειστές στροφές τον Μαρκ Μάρκεθ, την ώρα που τον προσπέρασε, μια ωραία εμπειρία, όπως μας είπε ο Έλληνας οδηγός!

Μάρκο Κανούτι, Γιάννης Περιστεράς
Μάρκο Κανούτι, Γιάννης Περιστεράς
Μαρκ και Άλεξ Μάρκεθ
Μαρκ και Άλεξ Μάρκεθ
Ο Νίκος Περιστεράς αλλάζει τα λάστιχα του Μαρκ Μάρκεθ
Ο Νίκος Περιστεράς αλλάζει τα λάστιχα του Μαρκ Μάρκεθ
Γιάννης Περιστεράς, Σάντι Χερνάντεθ
Γιάννης Περιστεράς, Σάντι Χερνάντεθ
Νίκος Περιστεράς, Μάρκ Μάρκεθ
Νίκος Περιστεράς, Μάρκ Μάρκεθ

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα

« Προηγούμενο άρθρο

Di Giannatonio: Είναι νωρίς για εμένα για τα MotoGP;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα