• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ψάχνοντας το απόλυτο
Αποστολή Jerez: Ducati Panigale V4S 2022
Τεστ-Μοντέλα 23/01/2022 - 13:52

Πόσο πιο κοντά στην τελειότητα μπορεί να φτάσει κάποιος κατασκευαστής, όταν οι μοτοσυκλέτες παραγωγής μπορούν να σταθούν ακόμη και σε Αγώνες Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike! H Ducati με το μοντέλο του 2022 δίνει ένα δείγμα και η εξέλιξη συνεχίζεται...

Κείμενο: Δημήτρης Διατσίδης

Φωτογραφία: Ducati

Εξοπλισμός αναβάτη: Κράνος SHOEI X-Spirit III, φόρμα-γάντια IXS, Μπότες SIDI

Η λεπτή σιλουέτα της πανέμορφης Panigale V4 έγινε πιο κομψή, με το να αποκτά ακόμη πιο τέλειες αναλογίες, αφού τα αεροδυναμικά φτερά μίκρυναν σε πλάτος, το ρεζερβουάρ λέπτυνε στο χώρο των ποδιών του αναβάτη, η σέλα είναι πιο επίπεδη και οι εξαγωγές αέρα από το φέρινγκ έχουν νέο σχεδιασμό και μαζί η μοτοσυκλέτα που μας περίμενε στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου μας στην Χερέθ είχε και νέα γραφικά. Ήταν η πρώτη επαφή μας με τη νέα Panigale V4S του 2022, ακριβώς δίπλα στην πίστα Angel Nieto στην Ανδαλουσία, σε μια αποστολή που οργάνωσε η Ducati Hellas, πάντα με τη συνεργασία του γραφείου τύπου της εταιρίας από την Μπολόνια. 

Πέρα από αυτές τις εμφανείς αλλαγές έχει γίνει προσεκτική δουλειά στον κινητήρα, στο πλαίσιο και στα ηλεκτρονικά και το κερασάκι στην “τούρτα” της παρουσίασης αυτής ήταν ότι την επόμενη ημέρα θα οδηγούσαμε στην πίστα μαζί με τους Johann Zarco, Alex Valia και Dario Marchetti.

Η συνέχεια του κειμένου στο περιοδικό MOTOGP WORLD 116, που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν εδώ, δεν βρίσκονται στο περιοδικό!

 

Με τον Dario Marchetti
Με τον Dario Marchetti
O Johann Zarco μαζί μας στην Χερέθ
O Johann Zarco μαζί μας στην Χερέθ

Επόμενο άρθρο »

Νέα 2022 CB300R

« Προηγούμενο άρθρο

Και προσιτό και αξιόλογο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα