• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της RNF WithU Yamaha
Για το 2022
Νέα 24/01/2022 - 19:51

Η νεότερη ομάδα των MotoGP, η WithU RNF Yamaha με τους Andrea Dovizioso και Darryn Binder ως αναβάτες της, αποκάλυψε τις μοτοσυκλέτες της για το 2022 σε μια εκδήλωση στο Philharmonic Theatre της Βερόνας.

Η παρουσίαση της ομάδας είχε soundtrack από ιταλική όπερα, με ένα νέο χρωματικό συνδυασμό που έχει μικρή ομοιότητα με την προηγούμενη εκδοχή της ως Petronas Yamaha.

Τώρα με χορηγία από την ιταλική εταιρεία παροχής ενέργειας WithU μετά την απόσυρση της μαλαισιανής εταιρείας πετρελαίου Petronas και την επακόλουθη κατάρρευση της πρώην Sepang Racing Team μετά από μόλις τρεις σεζόν στην κορυφαία κατηγορία, το εμβληματικό γαλαζοπράσινο έχει αντικατασταθεί με ένα μπλε, χαρακτηριστικό της Yamaha και μαύρο σχέδιο, το οποίο είχε ήδη υπονοηθεί στις μοτοσυκλέτες της που είδαμε στο τεστ της Jerez.

Oιδρυτής της ομάδας, Razlan Razali, (πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του Sepang International Circuit και επικεφαλής της ομάδας Petronas Yamaha SRT) λέει ότι ο ιστορικός χώρος όπου έγινε η παρουσίαση είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσει το νέο του έργο.

"Αυτή η παρουσίαση σε αυτό το όμορφο σκηνικό της Βερόνας", ανέφερε ο Razali, "σημαίνει πολλά πράγματα για την ομάδα. Πρώτον, ανακατασκευάζουμε ομάδα, κάνουμε rebranding και με τους αναβάτες που έχουμε δεσμευτεί για φέτος, τον Andrea Dovizioso και τον Darryn Binder, ο στόχος είναι να γίνουμε ανταγωνιστικοί, να εκπλήξουμε τους πάντες και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας".


"Δεύτερον, για πρώτη φορά, η WithU είναι ο βασικός χορηγός για μια ομάδα MotoGP. Η WithU είναι μαζί μας από το 2019 και εκτιμούμε τη συνεχή δέσμευσή τους, την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και την αφοσίσωση του Matteo Ballarin σε εμάς σε αυτό το νέο ταξίδι για τα επόμενα τρία χρόνια".

"Για τη σεζόν του 2022, στοχεύουμε να είμαστε μεταξύ των καλύτερων των ανεξάρτητων ομάδων τουλάχιστον. Θέλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο του rookie της χρονιάς, αν και γνωρίζουμε ότι είναι μια τεράστια πρόκληση με πέντε rookies το 2022 και ο Darryn να είναι ο μόνος από αυτούς που μεταπήδησε από τη Moto3 στα MotoGP".

"Όσο για τον Andrea, έχει πολλά να αποδείξει επιστρέφοντας μετά από περισσότερους από έξι μήνες απουσίας. Θέλει οπωσδήποτε να αποδείξει όχι μόνο στον εαυτό του, αλλά σε όλους, ότι έχει ακόμα το κίνητρο, την εμπειρία και την ορμή να αγωνιστεί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα".

"Είμαι πραγματικά έτοιμος για αυτή τη σεζόν!", δήλωσε με ενθουσιασμό ο Dovizioso. "Προπονούμαι πολύ στο γυμναστήριο και με την motocross μοτοσυκλέτα μου. Αφαίρεσα την λάμα στην κλείδα μου στις αρχές Δεκεμβρίου για να νιώσω καλύτερα για φέτος. Ολα πάνε καλά. Είμαι τόσο χαρούμενος που ξεκινώ αυτήν την πλήρη σεζόν μετά από πέντε δοκιμαστικούς αγώνες πέρυσι, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσω νωρίς με τη Yamaha, που είναι διαφορετική από την μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησα τις τελευταίες οκτώ σεζόν. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό θα με βοηθήσει πολύ να προσεγγίσω καλύτερα τις δοκιμές και τους αγώνες του 2022. Ξέρω περισσότερα για τη μοτοσυκλέτα, για τους μηχανικούς και την ομάδα γενικότερα. Τα νέα χρώματα προσθέτουν στην εκπληκτική συνολική εικόνα και ανυπομονώ για τη δοκιμή στη Μαλαισία. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορούσαμε να οδηγήσουμε εκεί, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που πάω στη Sepang".


"Τα χρώματα της νέας μου μοτοσυκλέτας είναι απλά όμορφα!", πρόσθεσε ο Binder. "Μόλις δεις τη σχεδίαση και πώς θα φαίνονται όλα για τη σεζόν, σε κάνει τόσο ενθουσιασμένο να βγείς έξω και να οδηγήσεις και ξέρεις ότι η σεζόν του 2022 ξεκινά επίσημα μόλις ολοκληρωθεί η παρουσίαση της ομάδας. Σίγουρα δεν μπορώ να περιμένω! Θα είναι τόσο φοβερό, είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένος για την πρώτη μου σεζόν στα MotoGP! Στόχος μας είναι απλώς να το κάνουμε βήμα-βήμα. Προφανώς, είναι ένα μεγάλο άλμα από τη Moto3 στα MotoGP και θέλω μόνο να το πάω σταδιακά και να ανέβω όσο πιο ψηλά μπορώ. Δεν θέλω να κάνω κάτι πολύ τρελό, αλλά μάλλον να κάνω ένα βήμα τη φορά και να ανεβαίνω αργά, αλλά σίγουρα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, τώρα ανυπομονώ για τη δοκιμή Sepang για να γίνουν όλα!".

 

Επόμενο άρθρο »

Με νέο πρόσωπο η PrüstelGP στην μάχη της Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

Beirer: Η Ducati μας κατηγορεί για το Rookies Cup

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα