• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με νέο πρόσωπο η PrüstelGP στην μάχη της Moto3
Ως CFMoto Racing PrüstelGP και τον Thomas Luthi στην διοίκηση
Νέα 25/01/2022 - 14:33

Η CFMoto Racing PrüstelGP έκανε την παρουσίαση της ομάδας της για το 2022 στο Sachsenring το Σαββατοκύριακο, με μια εντυπωσιακή εμφάνιση που αποκαλύφθηκε ενόψει της χρονιάς ντεμπούτου της κινεζικής εταιρίας στην Moto3. Οι Ισπανοί Xavi Artigas και Carlos Tatay συνθέτουν τη γερμανική ομάδα, καθώς και ορισμένες νέες προσθήκες προσωπικού στο παρασκήνιο κάνουν το 2022 την έναρξη μιας νέας εποχής.


Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής 125cc, Tom Lüthi, θα αρχίσει να εργάζεται ως αθλητικός διευθυντής, ενώ ο πρώην προϊστάμενος της Gresini Moto3, Massimo Capanna, έρχεται ως νέος Τεχνικός Διευθυντής. H περαιτέρω υποστήριξη από την KTM καθ' όλη τη διάρκεια του 2022 είναι επίσης εμφανής με τον αντιπρόεδρο μηχανοκίνητου αθλητισμού και αγώνων δρόμου του αυστριακού εργοστασίου, Jens Hainbach, παρών.

Ο Artigas θα προσπαθήσει να συνεχίσει από εκεί που τελείωσε το 2021, αφού κέρδισε τον πρώτο του αγώνα στη Valencia. Εν τω μεταξύ, ο Tatay θα προσπαθήσει να ξαναβρεί τη φόρμα χάρη στην οποία κέρδισε στο Red Bull Rookies Cup 2019.


"Περιμένουμε πολλά, αυτό είναι σίγουρο", ανέφερε ο Florian Prüstel, διευθυντής της ομάδας.  "Θέλουμε να φέρουμε την CFMOTO ως επωνυμία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Και αυτό θα συμβεί με τα αθλητικά αποτελέσματα των αναβατών μας. Έχουμε επίσης μεγάλη υποστήριξη από τους Κινέζους οπαδούς και φυσικά ελπίζουμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με επιτυχία με την CFMOTO στο μέλλον".

"Έμαθα πολλά πέρυσι και φέτος είμαι πιο έτοιμος από ποτέ να είμαι μπροστά σε κάθε αγώνα", δήλωσε ο Artigas. "Σίγουρα, η μετάβαση στη CFMOTO είναι κάτι στο οποίο έπρεπε να προσαρμοστώ και το κάνω ακόμα, αλλά η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή και με παρακινεί να φτάσω στην κορυφή για τη CFMOTO".


"Θα περιμένουμε τις πρώτες δοκιμές στην Ισπανία και μετά θα αποφασίσουμε τους στόχους για τη σεζόν", είπε συγκρατημένα ο Tatay. "Κατάφερα να προοδεύσω πέρυσι με κάθε αγώνα, κάθε γύρο και είμαι τόσο χαρούμενος με την ομάδα. Ανυπομονώ και νιώθω έτοιμος για τη σεζόν".

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Quartararo σε προπόνηση Motocross

« Προηγούμενο άρθρο

Η παρουσίαση της RNF WithU Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα