• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Quartararo σε προπόνηση Motocross
Στο Rocco's Ranch
Νέα 25/01/2022 - 14:49

Είναι η εποχή του χρόνου που όλοι οι αναβάτες έχουν ξεκινήσει πλήρως τις προπονήσεις πριν από τη σεζόν. Το πολυαναμενόμενο Sepang Test απέχει λιγότερο από δύο εβδομάδες και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021 Fabio Quartararo απολαμβάνει λίγο χρόνο στο διάσημο Rocco's Ranch.


Το Motocross είναι πάντα μια δημοφιλής μέθοδος προπόνησης για τους αναβάτες MotoGP, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τα flat tracks είναι επίσης ένας κοινός τρόπος για τους αναβάτες να συντονιστούν στην οδήγηση μιας μοτοσικλέτας. Και στο Rocco's Ranch, σε απόσταση αναπνοής από την πίστα της Valencia, ο πρώτος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της μεγάλης κατηγορίας της Γαλλίας απόλαυσε και τα δύο.


Δεν θα αργήσουμε να δούμε τον Quartararo να ανταλλάσσει το χώμα με την άσφαλτο όταν φτάσουμε στη Μαλαισία, καθώς ο Γάλλος αναβάτης ετοιμάζεται  για την άμυνα του Τίτλου των MotoG. Μετά το Sepang Test, οι αναβάτες θα κατευθυνθούν στην ολοκαίνουργιο πίστα της Mandalika στην Ινδονησία, για τη δεύτερη και τελευταία δοκιμή. Μέχρι τότε, ο Quartararo ελπίζει ότι αυτός και η Yamaha θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην κορυφή του ανταγωνισμού.

Επόμενο άρθρο »

Είναι επίσημο!

« Προηγούμενο άρθρο

Με νέο πρόσωπο η PrüstelGP στην μάχη της Moto3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα