• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βrabus 1300R μια περιορισμένης παραγωγής Super Duke
Αποτέλεσμα της συνεργασίας της KTM με την Brabus
Νέα Αγοράς 15/02/2022 - 03:03

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν για τη δημιουργία μιας σπέσιαλ έκδοσης της KTM Super Duke επιβεβαιώθηκαν μετά από την επίσημη ανακοίνωση της KTM για την νέα περιορισμένης παραγωγής Brabus 1300 R.

 

 

Μιας μοτοσυκλέτας που προέκυψε από τη συνεργασία της KTM που είναι ο μεγαλύτερος Ευρωπαίος κατασκευαστής μοτοσυκλετών σήμερα με την Brabus την παγκοσμίου φήμης μάρκα από το Ρουρ της Γερμανίας που ιδρύθηκε το 1977 και ειδικεύεται στη δημιουργία υπεραυτοκινήτων και πολυτελών γιοτ. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η δημιουργία μιας εκπληκτικής μοτοσυκλέτας περιορισμένης παραγωγής σε 154 τεμάχια, 77 στο χρωματικό συνδυασμό Magma Red και 77 στον Signature Black.

H Βrabus1300 R βασίζεται στην KTM 1290 Super Duke με πρόσθετα στοιχεία δανεισμένα από την έκδοση EVO και την limited Edition Super Duke RR του 2021.

Τα χαρακτηριστικά στοιχεία που διαφοροποιούν την Brabus 1300 R είναι: O προβολέας με το logo της Brabus, οι εισαγωγές αέρα από ανθρακονήματα στις δυο πλευρές του ρεζερβουάρ και τα ειδικά για την έκδοση τελικά των εξατμίσεων με κεραμική επίστρωση σε μαύρο χρώμα και το σήμα της Brabus. Επίσης ο μοναδικός εξοπλισμός της Brabus 1300 R περιλαμβάνει τροχούς Monoblock Z με 9 μπράτσα, μαρσπιέ και βάσεις μαρσπίε της Gilles με το σήμα της Brabus, μανέτες Magura HC1 και μια νέα οθόνη οργάνων TFT.

O LC8 V2 κινητήρας αποδίδει 180 ίππους στις 9.500 σαλ με ροπή 140 Nm στις 8.000 σαλ.

Το πλαίσιο παραμένει το ίδιο με της Super Duke άλλα χάρη στα σπέσιαλ εξαρτήματα από ανθρακονήματα και την ελαφριά μπαταρία λιθίου το βάρος είναι στα 205 κιλά (5 κιλά ελαφρύτερη από την EVO) .

Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός προέρχεται επίσης από την Super Duke EVO και περιλαμβάνει traction control με 5 προγράμματα λειτουργίας και δυνατότητα απενεργοποίησης, έλεγχο φρένου κινητήρα, ABS supermoto, cruise control, έλεγχο πίεσης ελαστικών, διακόπτη ανάφλεξης (κεντρικό) keyless και φλάς που σβήνουν αυτόματα.

Τέλος οι αναρτήσεις είναι οι ημιενεργές Apex SAT της WP με λειτουργία μέτρησης του φορτίου και αυτόματης ρύθμισης της προ φόρτισης του ελατηρίου στο πίσω αμορτισέρ ανάλογα με την επιλογή του αναβάτη.

H τιμή αυτής της μοναδικής έκδοσης θα είναι περίπου στα 42.000€

Επόμενο άρθρο »

Στα 906 εκατομμύρια ευρώ η αξία της Vespa!

« Προηγούμενο άρθρο

Βάση Motomoving της LV8

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα