• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Mooney VR46
Για το 2022
Νέα 24/02/2022 - 14:33

Η Mooney VR46 Racing Team έβγαλε τα καλύμματα από τις μοτοσυκλέτες MotoGP και Moto2 του 2022 στο ιστορικό Θέατρο Rossini στο Πέζαρο της Ιταλίας, καθώς η ομάδα ετοιμάζεται να ξεκινήσει την πρώτη της περιπέτεια στην κορυφαία κατηγορία με την Ducati.

Μετά από θετικές πρώτες δοκιμές στη Μαλαισία και την Ινδονησία, οι Marini και Bezzecchi είναι ενθουσιασμένοι που ξεκινούν την σεζόν τους στα MotoGP στις κίτρινες Ducati Desmosidici. Το φωσφορίζον κίτρινο και μαύρο της VR46 σε συνδυασμό με την κίτρινη ώχρα και το σκούρο γκρι της Mooney επανασχεδιάζουν τα γραφικά ολόκληρης της ομάδας με έναν πιο επιθετικό και αγωνιστικό τρόπο. Είναι ένα θέμα που επαναλαμβάνεται και στα Kalex των Vietti και Antonelli.


"Ήταν ένας μακρύς δρόμος από τη Moto3, αλλά τώρα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το ντεμπούτο μας στα MotoGP με μια ομάδα VR46 και τέσσερις νεαρούς αναβάτες που ξέρω ότι θα δώσουν το 100%", ανέφερε ο Valentino Rossi. "Είναι το κλείσιμο ενός κύκλου για μένα αλλά και για όλους τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει με τόσο πάθος σε αυτό το έργο όλα αυτά τα χρόνια. Ταυτόχρονα είναι ένα υπέροχο ντεμπούτο και η αρχή ενός νέου κεφαλαίου αυτής της όμορφης ιστορίας στα MotoGP. Είμαστε εδώ χάρη στην υποστήριξη όλων των συνεργατών μας και χαίρομαι που καλωσορίζω τον Mooney: συναντηθήκαμε αυτό το χειμώνα στο Ranch, υπήρχε μια άμεση σύνδεση και τώρα βρισκόμαστε εδώ σε αυτή τη σκηνή με αυτές τις όμορφες μοτοσυκλέτες με τα χρώματά μας".

"Μπορώ να είμαι ικανοποιημένος που είμαι μέρος αυτού του νέου έργου, το οποίο δεν είναι και τόσο νέο", ήταν τα λόγια του Alessio Salucci, Διευθυντή της Mooney VR46 Racing Team. "Μια ομάδα που έχει προχωρήσει πολύ, χάρη στην υποστήριξη της Sky Italia, μια μακρά μαθητεία μεταξύ Moto2 και Moto3 και που βήμα-βήμα έφτασε στα MotoGP. Μια φυσική εξέλιξη για να μπορείτε να παρακολουθείτε τα καλύτερα ταλέντα της VR46 Riders Academy ακόμη πιο προσεκτικά. Είδαμε τον Luca και τον Marco να μεγαλώνουν. Μια σημαντική δέσμευση στα MotoGP, αλλά που δεν κρύβει τη Moto2 όπου θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε γιατί πιστεύουμε ότι είναι προπαρασκευαστικό για τους αναβάτες μας. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ανταποκριθώ σε αυτήν την πρόκληση, ένα νέο κεφάλαιο αυτού του βιβλίου πάντα υπό το σημάδι του ιταλικού πνεύματος και του DNA του VR46 και του Valentino που συμμετέχει 100%. Ήταν πάντα καινοτόμος και εδώ υπάρχει και το στίγμα του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους συνεργάτες μας που συνεχίζουν να πιστεύουν σε αυτό το έργο και καλωσορίζουμε την Mooney, η οποία εντάσσεται στην οικογένειά μας ως βασικός χορηγός. Χωρίς την υποστήριξή τους δεν θα ήταν δυνατό να φτάσουμε εδώ, ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να ανταποδώσουμε πραγματικά σε όλους για την εμπιστοσύνη τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".


"Θα είναι μια πολύ σημαντική σεζόν για εμένα και για ολόκληρη την ομάδα Mooney VR46 Racing", δήλωσε ο Luca Marini. " Έχω αρχίσει να εξοικειώνομαι με τη νέα μοτοσυκλέτα Ducati GP22 και να κατανοώ τις δυνατότητές της στις τελευταίες δοκιμές. Τα συναισθήματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά, ο στόχος είναι να καταφέρουμε να μείνουμε σταθερά στις πρώτες θέσεις, παλεύοντας για την πρώτη πεντάδα και πάντα στην πρώτη δεκάδα. Θα ήθελα να φτάσω στο βάθρο τότε, ξέρω ότι είναι ένας πολύ φιλόδοξος στόχος, αλλά έχω πίστη στην ομάδα μου. Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη, διασκεδάσαμε και πέρασα καλά. Επίσης μου αρέσουν πολύ τα χρώματα της μοτοσυκλέτας, ήταν πάντα αυτά της VR46".

"Το Qatar είναι μόλις μια ανάσα από τώρα και θα πρέπει να μάθω να διαχειρίζομαι τη θετική πίεση που θα έρθει. Έχει υπάρξει πολλή αναμονή και η αδρεναλίνη είναι πολλή πλέον. Είμαι ευχαριστημένος με το πώς πήγαν οι δοκιμές, φυσικά έχω πολλά να κάνω ακόμα, έχουμε κάνει μόνο μία προσομοίωση αγώνα μέχρι στιγμής και τα πρώτα Grand Prix θα είναι προκλητικά. Μου αρέσει η ομάδα, είναι δεμένη και η ατμόσφαιρα είναι καλή. Ο τίτλος του Rookie της χρονιάς είναι ένας μεγάλος στόχος, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο θα ήθελα να παλέψω για αυτόν μέχρι το τέλος. Θα είναι ξεχωριστή η έξοδος στην πίστα με αυτή τη μοτοσυκλέτα: έχει τα χρώματα του Valentino και της οικογένειας VR46 και το ιταλικό πνεύμα της Mooney και της Ducati".


"Θα είναι μια σεζόν που θα τη ζήσω με μια ανάσα: ένα έτος εμπειρίας στους ώμους μου, μια ομάδα εργασίας με κίνητρα, αυτή της Mooney VR46 Racing Team και μερικά πραγματικά θετικά συναισθήματα μετά τις πρώτες δοκιμές", είπε ο Celestino Vietti. "Ανυπομονώ για το Qatar GP, μια από τις αγαπημένες μου πίστες  για να δοκιμάσω τον εαυτό μου. Ο ρυθμός είναι καλός, ο στόχος είναι να είσαι όσο το δυνατόν πιο σταθερός και ακριβής, κρίσιμα χαρακτηριστικά για να είσαι ανταγωνιστικός στη Moto2".

"Μια νέα κατηγορία, μια νέα ομάδα, η Mooney VR46 Racing Team και νέο κίνητρο και επιθυμία να τα πάμε καλά", ανέφερε ο Niccolo Antonelli. "Δουλέψαμε σκληρά στις δοκιμές για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα στο Qatar. Η ομάδα με βοηθά να ανταποκριθώ στη νέα κατηγορία και να είμαι άνετος στην οδήγηση: υπάρχουν πολλά να κάνουμε, αλλά δεν βιαζόμαστε. Συνεχίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση, σταδιακά για να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο το δυνατόν συντομότερα".

Επόμενο άρθρο »

H Yamaha αποσύρεται από τους αγώνες Cross-Country Rally και Dakar

« Προηγούμενο άρθρο

O Wayne Rainey ξανά πάνω σε μοτοσυκλέτα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα