• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σύστημα μέτρησης MotoCert για scooter
Xωρίς αποσυναρμολόγηση
Νέα Αγοράς 11/02/2022 - 19:57

Mεγάλη αλλαγή στη μέτρηση scooter φέρνει το σύστημα f.i.x της MotoCert το οποίο προσφέρει δυνατότητα μέτρησης scooter χωρίς αποσυναρμολόγηση.

Το σύστημα f.i.x δημιουργήθηκε ειδικά για να μετράει τα σκούτερ χωρίς σημαντικό κόστος και χωρίς καμία αποσυναρμολόγηση.

Όπως σε κάθε πιστοποιημένη μέτρηση MotoCert  τα αποτελέσματα παρουσιάζονται στο εκτυπωμένο πρωτόκολλο μέτρησης σκούτερ της MotoCert. Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης έχει μια πλήρη και λεπτομερή εικόνα για την κατάσταση του σκούτερ του.

Όπως συμβαίνει και με το σύστημα mega-m.a.x, οι τακτικές ενημερώσεις και τα εργοστασιακά δεδομένα γίνονται μέσω του Διαδικτύου. Αυτό εγγυάται την αδιάλειπτη παροχή έγκυρων στοιχείων.

 

Τα πλεονεκτήματα του συστήματος μέτρησης f.i.x είναι:

  • Μέτρηση και αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά
  • Μια ενημερωμένη βάση δεδομένων είναι διαθέσιμη, η οποία περιέχει τις τιμές ρύθμισης των διαφόρων σκούτερ της αγοράς
  • Ενώ τα διαθέσιμα συστήματα μέτρησης τροχιοδρόμησης  παρέχουν κατά κύριο λόγο πληροφορίες σχετικά με την μετατόπιση του τροχού του σκούτερ, το f.i.x παράγει μια εκτύπωση με πλήρη αποτελέσματα για την καμπύλη, την απόσταση και την εκτροπή του τροχού.
  • Καμία αποσυναρμολόγηση, καλύπτοντας σχεδόν όλα τα σκούτερ της αγοράς
  • Η μέτρηση γίνεται σε λίγα εύκολα βήματα εσωτερικά στη κινητή μονάδα μέτρησης και πιστοποίησης της MotoCert
  • Το πρωτόκολλο μέτρησης σκούτερ της MotoCert παρέχει λεπτομερή τεκμηρίωση της κατάστασης του εκάστοτε σκούτερ.

 

Το σύστημα f.i.x σχεδιάστηκε ειδικά για σκούτερ, έτσι ώστε να είναι δυνατή η μέτρηση του πλαισίου και του πιρουνιού (χωρίς την αφαίρεση του), προκειμένου να εξεταστεί η τήρηση των αρχικών προδιαγραφών (είναι σημαντικό να το γνωρίζετε μετά από ατύχημα ή πριν αγοράσετε / πωλήσετε ένα σκούτερ ). Παρόλο που τα σκούτερ είναι σχετικά μικρής χρηματικής αξίας, η χαμηλού κόστους επένδυση για έναν ακριβή έλεγχο του πλαισίου θα βοηθήσει στην αποφυγή λανθασμένων επενδύσεων – αγορών. Το πρωτόκολλο μέτρησης της MotoCert προσφέρει μια ακριβή και λεπτομερή εικόνα της κατάστασης του σκούτερ σας.

Σε όλα αυτά λάβετε υπόψη σας επίσης, ότι τα απλά συστήματα μέτρησης δεν παρέχουν το πλήρες σύνολο των απαραίτητων μετρήσεων – αποτελεσμάτων καθώς παρέχουν απλώς την αντιστάθμιση , ενώ το f.i.x δίνει στοιχεία για τη συνδυασμένη μονάδα πλαισίου –  πιρουνιού, όπως η καμπύλη, η απόσταση τροχιάς και η διαδρομή.

Επόμενο άρθρο »

Έφυγε ο Chris Pfeiffer

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ DAINESE ZAURAX LEATHER

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα