• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Max Biaggi, Jorge Lorenzo και Hugh Anderson
Θα εισαχθούν φέτος στο MotoGP Legends Hall of Fame
Νέα 22/03/2022 - 12:03

Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo, ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Max Biaggi και ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Hugh Anderson επρόκειτο να εισαχθούν στο MotoGP  Legends Hall of Fame πριν από την πανδημία Covid-19. O Ισπανός στη Jerez, ο Ιταλός στο Mugello και ο Νεοζηλανδός αργότερα στη σεζόν.

Λόγω των περιορισμών που προκλήθηκαν από την πανδημία, αποφασίστηκε να καθυστερήσουν οι εισαγωγές τους έως ότου καταστεί δυνατή η διεξαγωγή μιας πιο παραδοσιακής τελετής MotoGP  Legend – δίνοντας στους τρεις την ευκαιρία να γιορτάσουν το ορόσημο παρέα με μέλη της οικογένειας, φίλους, και το προσωπικό του paddock, καθώς και να δοθεί η ευκαιρία σε δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης να παρευρεθούν.

Καθώς οι περιορισμοί χαλαρώνουν σε πολλά μέρη, έχει πλέον οριστεί νέα ημερομηνία για κάθε τελετή. Όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, ο Jorge Lorenzo θα εισαχθεί το Σάββατο στο Circuito de Jerez-Angel Nieto, με τον Max Biaggi να ακολουθεί την επόμενη Παρασκευή στο Autodromo del Mugello. Hugh Anderson θα εισαχθεί αργότερα το 2022, με το αρχικό σχέδιο να είναι η τελετή για τον Νεοζηλανδό να πραγματοποιηθεί στο Phillip Island.

Επόμενο άρθρο »

O Marc Marquez διαγνώστηκε ξανά με διπλωπία!

« Προηγούμενο άρθρο

Morbidelli: Ακόμα δεν ξέρω καλά την νέα Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα