• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PowerDay στα Μέγαρα την Κυριακή 3 Απριλίου
Σε συνεργασία με την Michelin
Νέα Αγοράς 30/03/2022 - 23:03

Η ομάδα του track-day.gr ετοιμάζει ένα από τα γνωστά PowerDay στην πίστα των Μεγάρων σε συνεργασία με την Michelin!

Το PowerDay θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου στην πίστα των Μεγάρων όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν γρήγορα με ασφάλεια, αλλά και να ενημερωθούν για τα νέα μοντέλα ελαστικών της Michelin.

Το κατάστημα Halaris Bikes Center (Τηλ. 6976440054) παρέχει στους συμμετέχοντες έκπτωση για ανταλλακτικά, αναλώσιμα και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη εως και 50%

Η διοργάνωση του Track-day.gr παρέχει ενοικίαση του απαραίτητου εξοπλισμού όπως δερμάτινες φόρμες, κράνη, μπότες, γάντια κατόπιν συνεννόησης (Τηλ. 6909174195)  και δήλωσης στην φόρμα συμμετοχής.

Η ασφαλής τοποθέτηση και αλλαγή ελαστικών, θα γίνεται από το κατάστημα Wheel City που θα βρίσκεται μαζί μας στην πίστα. Για παραγγελίες ελαστικών καλέστε στο Wheel City (Τηλ.  2109018066).

Για κάθε άτομο που θα λάβει μέρος στο Power-day θα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ νερά και φρούτα κατά την διάρκεια της ημέρας.
Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριοι – ενδιάμεσοι – προχωρημένοι – γρήγοροι) ανάλογα με τις οδηγικές τους εμπειρίες και ικανότητες.

Μέσα στην πίστα θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί με σκοπό την ομαλή και ασφαλή οδήγηση σας, διαθέσιμοι να λύσουν κάθε απορία που ίσως προκύψει όπως και για να σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές.

Θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα καθώς και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσυκλετών.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ https://bit.ly/3trwxmo

Επόμενο άρθρο »

Νέο MX ελαστικό Michelin Starcross 6

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ ZAURAX LEATHER ΤΗΣ DAINESE

Χορηγοί