• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ιπτάμενα οχήματα από την Suzuki
Σε συνεργασία με την SkyDrive
4auto 07/04/2022 - 12:25

H Suzuki ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τη SkyDrive, την ιαπωνική κατασκευάστρια οχημάτων κάθετης προσγείωσης και απογείωσης.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την έρευνα και ανάπτυξη, την παραγωγή αλλά και την προώθηση των ιπτάμενων αυτοκινήτων στο πλαίσιο της αναβάθμισης στο χώρο της αυτοκίνησης και των μετακινήσεων.

Η συνεργασία με τη SkyDrive προσφέρει στη Suzuki ευκαιρίες να εξερευνήσει νέες τεχνολογίες κι ενδεχομένως να προσθέσει την επιλογή των ιπτάμενων αυτοκινήτων ως επιπλέον επιχειρηματική δραστηριότητα μετά τα αυτοκίνητα, τις μοτοσικλέτες και τις εξωλέμβιες μηχανές θαλάσσης.

 

 

Η πρωτοποριακή συνεργασία των δύο εταιριών θα είναι τόσο τεχνολογική, για την παραγωγή των ιπτάμενων αυτοκινήτων, όσο και εμπορική.

Με αφετηρία την αγορά της Ινδίας και αρωγό το περιβαλλοντικό πλάνο της Suzuki για μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, οι δυο κορυφαίες ιαπωνικές εταιρείες σχεδιάζουν την ανάπτυξη των πρώτων ιπτάμενων αυτοκινήτων.

Η SkyDrive ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2018 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και κατασκευή ιπτάμενων οχημάτων και drones μεταφοράς εμπορευμάτων.

Ταυτόχρονα έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία επανδρωμένες δοκιμαστικές πτήσεις και συμμετέχει στο σχεδιασμό ενός συστήματος εναέριας κινητικότητας.

Tο 2025, στο πλαίσιο της παγκόσμιας έκθεσης World Expo που θα διεξαχθεί στην Οσάκα της Ιαπωνίας, σκοπεύει να λανσάρει μία υπηρεσία διάθεσης ιπτάμενων οχημάτων ταξί και στη συνέχεια να επεκτείνει την υπηρεσία αυτή και σε άλλες περιοχές της Ιαπωνίας.

Suzuki και SkyDrive μοιράζονται το ίδιο όραμα για το μέλλον όπου οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν τις αεροπορικές μεταφορές με ιπτάμενα αυτοκίνητα ως μέσο μεταφοράς στην καθημερινή τους ζωή.

Επόμενο άρθρο »

7 τρόποι να εξοικονομήσετε καύσιμα

« Προηγούμενο άρθρο

Η Henkel - Loctite με την Porsche στο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E

Χορηγοί