• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Το πρωτάθλημα για εμένα ξεκίνησε στην Αργεντινή
Ελπίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Texas και να πάρουμε πολλούς βαθμούς
Νέα 08/04/2022 - 11:18

Το GP της Αργεντινής διεξήχθη μόλις πριν από λίγες μέρες και ήρθε ήδη η ώρα για το Austin. Στο Termas, δεν πήγαν όλα καλά για την εργοστασιακή ομάδα της Ducati: ο Bagnaia ήταν ο πρωταγωνιστής ενός καταστροφικού Σαββάτου, αλλά κατάφερε να ανακάμψει κάπως στον αγώνα, τερματίζοντας 5ος στο τέλος, κάτι που ο Miller, που πέρασε 14ος την καρό σημαία, δεν μπόρεσε να επιτύχει.

Στο Texas χρειάζεται αλλαγή ρυθμού και για τους δύο, γιατί μετά από τρεις αγώνες και οι δύο βρίσκονται στις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Ο Jack είναι 11ος με 15 βαθμούς και ο Pecco 14ος με 11, σίγουρα όχι εκεί που θα έπρεπε.

Συνολικά, το Σαββατοκύριακο της Αργεντινής είχε κάποιες θετικές πτυχές για τον Bagnaia.

«Κατά τη διάρκεια του τελευταίου GP στην Αργεντινή, βρήκα τελικά την ίδια αίσθηση που είχα πέρυσι στη Desmosedici GP μου και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό σημαίνει ότι εργαζόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Μπορώ να πω ότι για εμένα το πρωτάθλημα ξεκίνησε πραγματικά την περασμένη εβδομάδα, και τώρα είμαι αποφασισμένος να διατηρήσω αυτή τη δυναμική. Την Κυριακή, θα αγωνιστούμε στο Austin, μια πίστα όπου τερμάτισα τρίτoς πέρυσι, ξεκινώντας από την pole position. Ελπίζω να είμαι τόσο ανταγωνιστικός φέτος και να πάρουμε μερικούς ακόμα σημαντικούς βαθμούς για το Πρωτάθλημα".

Για τον Miller, ωστόσο, θα είναι θέμα αλλαγής σελίδας.

"Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σε τροχιά αυτό το Σαββατοκύριακο και άφησα πίσω μου τον αγώνα της Αργεντινής . Το τελευταίο GP ήταν περίεργο: δεν είχαμε αγωνιστεί στο Termas για δύο χρόνια και δυσκολευτήκαμε λίγο με ένα τόσο σφιχτό πρόγραμμα . Τώρα πάμε πίσω στο Texas για το GP της Αμερικής σε μια πίστα που μου αρέσει και που, σε γενικές γραμμές, μπορώ να είμαι γρήγορος. Είμαι αποφασισμένος να τα πάω καλά και τελικά να φέρω μια αλλαγή στη σεζόν μου".

Επόμενο άρθρο »

Aleix Espargaro: Αυτές τις μέρες βρίσκομαι στα σύννεφα

« Προηγούμενο άρθρο

9ο Grand Prix στην COTA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα