• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Aragon ΕΔ
Jonathan Rea και Kawasaki στην κορυφή της πρώτης μέρας
Νέα 08/04/2022 - 20:44

Η ημέρα έναρξης της δράσης από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike MOTUL FIM 2022 έφτασε στο τέλος της καθώς ο Jonathan Rea ήταν στην κορυφή της πρώτης ημέρας. Ο στόχος του έξι φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο ξεκίνησε καλά, καθώς απέκρουσε μια καθυστερημένη επίθεση από τον Alvaro Bautista, ο οποίος ήταν στην κορυφή των ΕΔ2 αλλά ήταν δεύτερος στους συνδυασμένους χρόνους, ενώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Toprak Razgatlioglu, κατέλαβε την τρίτη θέση, βάζοντας τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές στην πρώτη τριάδα. 

Ταχύτερος κατά τις ΕΔ1, ο Rea οδήγησε και το μεγαλύτερο μέρος των ΕΔ2, πριν ο Bautista περάσει μπροστά με τον Rea να παραμένει δεύτερος, αλλά εξακολουθούσε να ηγείται στους συνδυασμένους χρόνους, ενώ ο ομόσταυλός του, Alex Lowes, είχε μια πολύ καλή μέρα, όντας τέταρτος το πρωί και τελικά τελείωσε την μέρα στην έκτη θέση.


Ο Garrett Gerloff ήταν ο ταχύτερος δορυφορικός αναβάτης, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, όντας έκτος στις ΕΔ1. Καλή αρχή έκανε και ο Michael Ruben Rinaldi για την Ducati, ο οποίος πήρε την πέμπτη θέση των συνδυασμένων χρόνων.


Ο Loris Baz ήταν η ταχύτερη BMW στην έβδομη θέση, πίσω από την Kawasaki του Alex Lowes, χάρη στο χρόνο που πέτυχε στις ΕΔ1.


Τον όγδοο καλύτερο χρόνο της πρώτης μέρας πέτυχε ο Andrea Locatelli, μπροστά από τον πρωτοεμφανιζόμενο Roberto Tamburini. 


Την δεκάδα έκλεισε ο, προερχόμενος από τα MotoGP, Iker Lecuona, ο οποίος δήλωσε ότι στόχος του φέτος είναι να είναι ο καλύτερος rookie, ενώ του χρόνου θέλει να παλέψει για τοπρωτάθλημα.

Επόμενο άρθρο »

Άτυχος ο Γιάννης Περιστεράς #81 στο WSSP300

« Προηγούμενο άρθρο

COTA: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα