• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Ο Bastianini ήταν πολύ έξυπνος
Με είδε να πλησιάζω και επιτάχυνε
Νέα 12/04/2022 - 15:55

Ο αναβάτης της Suzuki απολαμβάνει ένα σταθερό ξεκίνημα στην σεζόν του 2022 μετά από ένα χρόνο που μαστιζόταν από πτώσεις, οι οποίες τον απέκλεισαν νωρίς από την διεκδίκηση του τίτλου.

Μετά από τέσσερις αγώνες αυτή τη σεζόν, ο Rins βρίσκεται δεύτερος στο πρωτάθλημα και είναι ο μόνος αναβάτης εκτός από τον Enea Bastianini που έχει σημειώσει περισσότερα από ένα βάθρα.

Με 5 βαθμούς να τον χωρίζουν από τον Bastianini, ο Rins πιστεύει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του έχουν βελτιωθεί στον τρόπο που δουλεύουν.

Όταν ρωτήθηκε εάν αισθάνεται ότι δείχνει τον πραγματικό του εαυτό τώρα μετά από ένα δύσκολο 2021, απάντησε: "Ναι, σίγουρα. Νομίζω ότι δουλεύουμε τόσο καλά στο γκαράζ  και εκτός γκαράζ επίσης. Αυτό το χειμώνα έκανα καλή δουλειά στο γυμναστήριο, αλλά και ψυχικά".


"Σε σχέση με πέρυσι, έχουμε βελτιωθεί. Ο κινητήρας της νέας GSX-RR έχει βελτιωθεί και τώρα είμαστε ταχύτεροι, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε".

"Λοιπόν, χάρη σε αυτό νομίζω ότι έχουμε τη συνέπεια που δείχνουμε. Αλλά εντάξει μένουν ακόμα πολλοί αγώνες μέχρι το τέλος, αυτοί είναι μόνο οι πρώτοι αγώνες".

"Αλλά νομίζω ότι συνολικά κάναμε καλή δουλειά,  στην Αργεντινή και στο Τέξας κάναμε ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο. Επομένως, ας προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο."

 

Ο Rins ξεκίνησε τον αγώνα της COTA από την έβδομη θέση στο grid, αλλά έπεσε στην όγδοη θέση στον πρώτο γύρο και ένιωθε ότι οι ευκαιρίες του για το βάθρο είχαν εξαφανιστεί.

Αλλά ο αναβάτης της Suzuki χάραξε το δρόμο του ανάμεσα στους άλλους αναβάτες για να αρπάξει την δεύτερη θέση από τον Jack Miller της Ducati στην προτελευταία στροφή στον τελευταίο γύρο.

"Ειλικρινά, δεν περίμενα τη θέση στο βάθρο γιατί συνήθως στους πρώτους γύρους μπορώ να ανακτήσω μερικές θέσεις, αλλά όχι αυτή την φορά", πρόσθεσε. "Προσπάθησα να πιέσω πολύ στο μπροστινό ελαστικό, φρενάροντας δυνατά προσπαθώντας να προσπεράσω μερικούς αναβάτες".

"Ο Enea ήταν τόσο έξυπνος, όταν ήμουν πίσω του προσπάθησα να τον προσπεράσω και νομίζω ότι προσπαθούσε να διατηρήσει τα ελαστικά. Αλλά μόλις είδε ότι τον έφτανα, επιτάχυνε".

"Στη συνέχεια, άρχισε να πιέζει πολύ δυνατά και ήταν τόσο δύσκολο για μένα να μείνω μαζί του. Έτσι, προσπάθησα να διατηρήσω τον ρυθμό μου και έφτασα τον Jack και ο Jack δεν είναι ένας αναβάτης που μπορείς να προσπεράσεις εύκολα, το φρενάρισμά του είναι απίστευτο".

"Αλλά τα έδωσα όλα στις δύο τελευταίες στροφές μέχρι το τέλος, μπόρεσα να τερματίσω στο βάθρο. Είναι μια πολύ καλή θέση για εμάς, για τη Suzuki, φτάσαμε τα 500 βάθρα".

Επόμενο άρθρο »

Ducati Lenovo Team: 3ος ο Miller και 5ος ο Bagnaia στο G.P. της Αμερικής

« Προηγούμενο άρθρο

Pεκόρ πίστας και νέο ρεκόρ αγώνα με τα MICHELIN Power Slick στο Austin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα