• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Honda συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Athens Motoshow 2022
Νέα Αγοράς 14/04/2022 - 00:21

Δελτίο Τύπου


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση Athens MotoShow 2022 στο παλιό αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ. με το περίπτερο της Honda Moto Saracakis να έχει την εντυπωσιακότερη παρουσία.

Η έκθεση Athens Moto Show 2022 άνοιξε τις πύλες της την Πέμπτη 7 Απριλίου, και για τέσσερις μέρες, έως και την Κυριακή 10 Απριλίου, έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερους από 15.000 χιλιάδες αναβάτες και λάτρεις της μοτοσυκλέτας, να απολαύσουν τα αγαπημένα τους δίκυκλα.

Σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αλλά και “συναισθηματικό” περίπτερο, εμπνευσμένο από την κληρονομιά και τις αξίες της Honda, αλλά και την βαριά ιστορία των 100 ετών του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, η Honda Moto Saracakis είχε τη χαρά να υποδεχτεί φίλους και συνεργάτες.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την πλήρη γκάμα της μάρκας που φέτος είναι ιδιαίτερα πλούσια καθώς προσφέρει νέα και αναβαθμισμένα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες όπως Scooters, Cubs, Adventure, Street, Off-Road, Touring, 125cc και Super Sport.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα ολοκαίνουργια μοντέλα της Honda όπως η μοτοσυκλέτα NT1100 με την οποία εγκαινιάζεται μία ‘New Touring’ εποχή για τη μάρκα, το πρωτοποριακό Adventure scooter ADV350 αλλά και όλα τα scooter συμπεριλαμβανομένων αυτών των 125 κ.εκ. που είναι κατάλληλα και για τους κατόχους άδειας οδήγησης αυτοκινήτου.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βρεθήκατε κοντά μας και μας τιμήσατε με την παρουσία σας!

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha υποστηρίζει τους Riders for Health

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ ΑGILE LEATHER JACKET ΤΗΣ DAINESE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα