• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bastianini: Το Portimao είναι μια απολαυστική πίστα
Το σημαντικό είναι να περάσουμε καλά
Νέα 20/04/2022 - 15:16

Μετά από ένα διάλειμμα μιας εβδομάδας, τα MotoGP προετοιμάζονται για έναν διπλό αγώνα στην Ιβηρική Χερσόνησο. Αυτή την Κυριακή, οι αναβάτες θα αγωνιστούν στην πίστα του Portimão στην Πορτογαλία και στη συνέχεια στη Jerez της Ισπανίας.

Μετά τη νίκη του στο Austin, ο Enea Bastianini θα ξεκινήσει to Ευρωπαϊκό σκέλος ως επικεφαλής του Πρωταθλήματος, με στόχο να παραμείνει στην κορυφή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά, στο Portimão πέρυσι , στον προτελευταίο αγώνα, ο Enea ήταν πραγματικά εντυπωσιακός, μεταβαίνοντας από τη 16η θέση του grid στην 9η.

"Το Portimão είναι μια εξαιρετική πίστα, πραγματικά τεχνική, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ας πούμε... πραγματικά απολαυστική!" ήταν η περιγραφή του αναβάτη της ομάδας Gresini. "Ερχόμαστε από έναν σίγουρα πολύ καλό αγώνα στο Austin όπου μπορέσαμε να είμαστε γρήγοροι όλο το Σαββατοκύριακο και μετά η τελική νίκη ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι , να δουλέψουμε συγχρονισμένα, όπως κάναμε μέχρι τώρα, και να το διασκεδάσουμε, που είναι το κύριο".

Θα ακολουθήσει το GP της Ισπανίας.

"Αντίθετα, όσον αφορά τη Jerez, είναι μια πίστα όπου είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα είναι γρήγοροι, γιατί έχουμε ήδη κάνει δοκιμές εκεί και οι διαφορές θα είναι ακόμη μικρότερες", είπε ο Enea. "Αλλά είναι ένα άλλη μια πίστα που μου αρέσει και που μπορούμε να τα πάμε καλά, οπότε θα δούμε".

Στην άλλη άκρη του γκαράζ, ο Fabio Di Giannantonio θα πρέπει να συνεχίσει τη μαθητεία του στην κορυφαία κατηγορία, με στόχο να πάρει τους πρώτους του βαθμούς.

"Το Portimão είναι μια φανταστική πίστα αλλά, ταυτόχρονα, πολύ προκλητική. Λίγο σαν το Austin, ας πούμε. Έχουμε καλά θεμέλια και φέραμε κάποιες θετικές αισθήσεις από την Αμερική που θα χρειαστούμε στην Ευρώπη", είπε ο Fabio. "Στην αρχή της σεζόν, ακόμα κι αν δεν είχαμε αποτελέσματα, μάθαμε πολλά. Επίσης, δούλεψα σκληρά στο σπίτι για να είμαι ακόμη πιο προετοιμασμένος και είμαι περίεργος να δω πώς θα τα πάω στην Πορτογαλία. Στη συνέχεια θα πάμε στη Jerez, που είναι μια άλλη πίστα που αγαπώ και όπου ξέρω ότι μπορώ να είμαι γρήγορος".

Επόμενο άρθρο »

Michelin: Επιστροφή στα Ευρωπαϊκά MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Project Ducati MotoE: Video από τις δοκιμές στη Vallelunga

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα