• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Dennis Foggia σε 1-2-3 για την Honda
Νέα 13/05/2022 - 11:10

Η Leopard Racing ξεκίνησε δυναμικά το τριήμερο του Le Mans, με τον Dennis Foggia να ανεβαίνει στην κορυφή των χρονοδιαγραμμάτων χάρη στο 1:42.184 που έκανε στον τελευταίο του γύρο, ενώ προηγούταν ήδη κατά χρονικά από τους υπόλοιπους. Πίσω του, ανέβηκε ο ομόσταυλός του, Tatsuki Suzuki, κάνοντας το 1-2 για την Leopard, ενώ ο Andrea Migno συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα κάνοντας το 1-2-3 για την Honda.


Ο Izan Guevara ανέβηκε στην τέταρτη θέση, ενώ ένας πολύ καλός τελευταίος γύρος έδωσε στον Ryusei Yamanaka την 5η θέση. Λίγο πιο πίσω, ήταν ο άνθρωπος που κατέχει το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην πίστα, ο Jaume Masia. 


Ο Ricardo Rossi βρήκε χρόνο στο τέλος, για να ανέβει στην έβδομη θέση, μπροστά από τους rookie, Daniel Holgado και Diogo Moreira. Την δεκάδα έκλεισε ο Carlos Tatay.


Εντυπωσιακός ήταν ο ηγέτης του red bull rookies cup, ο Jose Rueda, που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αντικαθιστώντας τον τραυματία, Alberto Surra. Ο Ισπανός αναβάτης κατάφερε να πάρει την 13η θέση, ενώ είχε βρεθεί και αρκετά ψηλά στην δεκάδα κατά την διάρκεια των ΕΔ1.


Ευχάριστη επιστροφή ήταν και ο John McPhee, με τον Σκωτσέζο αναβάτη να γυρνάει στο Πρωτάθλημα μετά τον τραυματισμό του πριν την Ινδονησία. ο McPhee ήταν ο 14ος ταχύτερος στις πρώτες δοκιμές της Παρασκευής.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Τα στατιστικά της πίστας του Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα