• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix Espargaro: Δεν θα περιμένω για πάντα
Το νέο συμβόλαιο από την Aprilia
Νέα 14/05/2022 - 23:49

Ο Aleix Espargaro έχει θέσει νέες αμφιβολίες για το μέλλον του στην Aprilia μετά το 2022, παραδεχόμενος ότι είναι «λίγο λυπημένος» για το πώς πηγαίνουν οι διαπραγματεύσεις με τον σημερινό εργοδότη του.

Ο 32χρονος Ισπανός, μέλος της Aprilia από το 2017, απολαμβάνει μια απίστευτη σεζόν που έχει ήδη αποφέρει την πρώτη του νίκη σε αγώνες Grand Prix και τον έχει τοποθετήσει ως διεκδικητή του Πρωταθλήματος. 

Αν και πολύ ειλικρινής σχετικά με το ότι βρίσκεται στο λυκόφως της καριέρας του, ο Espargaro έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Aprilia μετά το 2022 – αλλά αφήνει υπονοούμενα ότι οι διαπραγματεύσεις δεν προχωρούσαν τόσο ομαλά.

Και στον απόηχο, της τελευταίας επιτυχίας του - όπου εξασφάλισε ένα ξεκίνημα στην πρώτη σειρά στο Le Mans - ο Espargaro αναγνώρισε τη δυσαρέσκειά του με τον πιο έντονο τρόπο κατά την συνέντευξη τύπου το απόγευμα του Σαββάτου. 
"Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω", είπε όταν ρωτήθηκε αν οι επιδόσεις του τον  καθιστούν ολοένα και πιο ακριβό για την Aprilia για να τον διατηρήσει στις τάξεις της. "Δεν εξαρτάται από εμένα. Είπα πολλές φορές ότι θέλω να μείνω στην Aprilia, αλλά δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι συμβαίνει. Με στεναχωρεί λίγο, ειλικρινά, σε κάθε αγώνα λίγο περισσότερο".

"Αλλά δεν μπορώ να ελέγξω. Έτσι είναι. Αλλά σίγουρα δεν θα περιμένω για πάντα".

Δεν υπάρχουν προφανείς εναλλακτικές εργοστασιακές θέσεις για να επιδιώξει ο Espargaro για το 2023, αλλά ο Ισπανός θέλει εδώ και καιρό να τονίσει ότι δεν θα ήθελε να συνεχίσει στα MotoGP με κάθε κόστος – με το άλλο πάθος του, την ανταγωνιστική ποδηλασία, να είναι μια ελκυστική πρόταση.

Ωστόσο, αν και δεν έχει ούτε τον Espargaro ούτε τον ομόσταυλό του, Maverick Vinales, με συμβόλαιο για το 2023, η Aprilia δεν βρίσκεται σε επισφαλή κατάσταση όσον αφορά την αγορά αναβατών – καθώς οι επιδόσεις του Espargaro έχουν αποδείξει ότι η Aprilia RS-GP είναι ένα εξαιρετικά ελκυστικό πακέτο και η επικείμενη έξοδος της Suzuki έχει κάνει πιθανούς διαθέσιμους αναβάτες όπως οι Joan Mir και Alex Rins.

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Ένα "στοίχημα" για τις ρυθμίσεις οδήγησε τον Ιταλό στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Ποινή τριών θέσεων στον Johann Zarco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα