• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O αριθμός 46 θα αποσυρθεί από τα MotoGP
Με μια τελετή στο Mugello
Νέα 15/05/2022 - 01:36

Ο αριθμός 46 θα αποσυρθεί από τη χρήση  για την κατηγορία των MotoGP στο Autodromo Internazionale del Mugello. Ταυτισμένο με τον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και τον θρύλο των MotoGP, Valentino Rossi, ο αριθμός θα αποσυρθεί με στυλ στο επερχόμενο Gran Premio d'Italia Oakley.

Η τελετή αποχώρησης θα πραγματοποιηθεί στην κύρια ευθεία το Σάββατο, λίγο πριν από τις κατατακτήριες δοκιμές. Ο Rossi θα είναι παρών καθώς τιμάται η κληρονομιά του και ο αριθμός αποσύρεται, έχοντας αγωνιστεί με τον αριθμό 46 για 26 σεζόν επιτυχίας - δημιουργώντας μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εικόνες στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Ο «Doctor» πήρε εννέα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, 115 νίκες και 235 βάθρα σε όλες τις κατηγορίες, καθώς έπαιξε βασικό ρόλο στον επαναπροσδιορισμό του αθλήματος για εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Αποσυρόμενος στο τέλος της σεζόν του 2021, εισήχθη στο MotoGP Legends Hall of Fame στη Valencia και ο αριθμός του θα τον συνοδεύει πλέον ως θεατής που απολαμβάνει το ταχύτερο πρωτάθλημα αγώνων μοτοσυκλέτας στον κόσμο.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: MotoGP Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Ένα "στοίχημα" για τις ρυθμίσεις οδήγησε τον Ιταλό στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα