• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Aleix Espargaro
Νέα 15/05/2022 - 11:51

Ο Aleix Espargaro συνέχισε την καλή του εμφάνιση μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης χθες στις κατατακτήριες, παίρνοντας την πρώτη θέση στο ζέσταμα. Το 1:31.650 του το πρωί της Κυριακής στο Le Mans τον είδε να ξεπερνά τον ηγέτη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Fabio Quartararo, κατά 0,155 δευτερόλεπτα. Ο Takaaki Nakagami έβαλε την Honda στην πρώτη τριάδα.


Ο Jorge Martin βρήκε ρυθμό το πρωί της Κυριακής, για να πάρει την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Alex Rins, ο οποίος είχε βρεθεί στην κορυφή για ένα κομμάτι του ζεστάματος. 


Ο Jack Miller (που θα ξεκινήσει από την δεύτερη θέση της εκκίνησης) ήταν έκτος με 1:31.920, ενώ ο Johann Zarco ήταν ακριβώς πίσω του, στην έβδομη θέση. Ο Enea Bastianini είχε μια πτώση στην τρίτη στροφή αφού έκανε 1:31.955 που τον είδε να τερματίζει όγδοος στα φύλλα χρόνου. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Pol Espargaro και Maverick Vinales.


Ο κάτοχος της pole position, Francesco Bagnaia, ήταν 13ος.


Το ζέσταμα έγινε σε στεγνές συνθήκες αλλά, με την απειλή της βροχής αργότερα μέσα στην ημέρα, οι περισσότεροι αναβάτες έκαναν εξάσκηση στην αλλαγή μοτοσυκλετών για την περίπτωση αγώνα flag to flag, με κάποιους μάλιστα να χρησιμοποιούν και για λίγο ελαστικά βροχής. 

Επόμενο άρθρο »

Δυναμική νίκη για τον Jaume Masia

« Προηγούμενο άρθρο

O αριθμός 46 θα αποσυρθεί από τα MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα