• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Είχα πρόβλημα με τα νεύρα στο χέρι
Πρέπει να επιστρέψω στο παλιό μου επίπεδο
Νέα 16/05/2022 - 13:25

Ο Jorge Martin δεν κατάφερε να  πάρει βαθμούς για πέμπτη φορά αυτή τη σεζόν, αφού είχε πτώση και εγκατέλειψε τον αγώνα του Le Mans. 

Έχοντας πέσει από την όγδοη στη 14η θέση στους πρώτους γύρους, ο αναβάτης της Pramac Ducati βρισκόταν στην 11η θέση όταν έπεσε από την Desmosedici GP22 του.

Στη συνέχεια, ο Martin αποκάλυψε ότι είχε μούδιασμα στο δεξί του χέρι και θα πάει για εξετάσεις στο νοσοκομείο τη Δευτέρα.

"Από πέρυσι είχα ένα πρόβλημα με τα νεύρα (στο χέρι μου) και το χέρι μου κοιμόταν", είπε ο Martin. "Προσπάθησα να συνεχίσω τον αγώνα, αλλά από τον τρίτο γύρο δεν ένιωθα το φρένο, ούτε καν το γκάζι".

"Δεν ήξερα πόσο άνοιγα (το γκάζι) ή πόσο φρέναρα, έτσι απλά προσπάθησα να τελειώσω τον αγώνα. Αύριο (Δευτέρα) θα πάω στο νοσοκομείο, για να προσπαθήσω να λύσω αυτό το πρόβλημα".

"Ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο. Καλός ρυθμός, καλές κατατακτήριες, αλλά στον αγώνα είχαμε αυτό το πρόβλημα, οπότε πρέπει να βρούμε μια λύση για να βελτιωθούμε".

Ο νεαρός Ισπανός, του οποίου το καλύτερο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής φέτος είναι η δεύτερη θέση στην Αργεντινή, πρόσθεσε ότι ήταν η πρώτη φορά αυτή τη χρονιά που υπέφερε από το πρόβλημα, τα συμπτώματα του οποίου μοιάζουν με arm pump.


"Ήταν ένα μεγάλο θέμα πέρυσι. Έχω περάσει από κάποιες θεραπείες και βελτιωνόμουν πολύ, αλλά φέτος εδώ για πρώτη φορά έρχεται ξανά, αυτό το μεγάλο πρόβλημα", είπε. "Ήταν το μόνο θέμα σήμερα. Νομίζω ότι ήμουν δυνατός, ξεκίνησα αρκετά άσχημα, αλλά μετά κέρδισα πάλι θέσεις. Αλλά όταν ήρθε αυτό (το πρόβλημα)… Δεν μπορούσα, εννοώ ότι οι αναβάτες χωρίς ευαισθησία στην αίσθηση είμαστε ένα τίποτα και δεν μπορούσα να νιώσω τίποτα".


Παρά τους 4 αγώνες που δεν έχει τερματίσει φέτος, οι οποίοι περιλαμβάνουν τον εμβολισμό του από τον  Francesco Bagnaia στην έναρξη της σεζόν στο Qatar, ο Martin είχε δείξει την ταχύτητά του, ξεκινώντας τους αγώνες από την πρώτη ή την δεύτερη θέση στους τέσσερις πρώτους γύρους.

Ωστόσο, στα πιο πρόσφατα Grand Prix στο Portimao, τη Jerez και το Le Mans, ο Martin δεν κατάφερε να ξεκινήσει αγώνα πάνω από την 9η θέση, ενώ η σειρά πτώσεών του τον έχει αφήσει 15ο στη βαθμολογία. 

Εν τω μεταξύ, ο Enea Bastianini και ο Jack Miller, οι αντίπαλοι του Martin για τη δεύτερη εργοστασιακή θέση μαζί με τoν Bagnaia το 2023, ήταν και οι δύο ξανά στο βάθρο του Le Mans και κατέχουν την τρίτη και την πέμπτη θέση αντίστοιχα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

"Σίγουρα μπορούμε να δούμε τον Enea και επίσης την Ducati να είναι σε καλή κατάσταση. Νομίζω ότι σε σύγκριση με αυτούς το Σαββατοκύριακο ήμουν στο ίδιο επίπεδο, απλά στον αγώνα είχα αυτό το θέμα. Αλλά σίγουρα πρέπει να αρχίσουμε να έχουμε αποτελέσματα", είπε ο Martin.

"Προς το παρόν θέλω απλώς να μείνω με τη Ducati (του χρόνου),αλλά τώρα, ο μόνος στόχος είναι να επιστρέψω στο επίπεδό μου".

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Δεν μπορώ να κερδίσω το πρωτάθλημα κάνοντας τέτοια λάθη

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGPWORLD PADDOCK 7 @ Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα