• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bastianini: Πρέπει να ξαναβρώ την αίσθηση στο μπροστινό
Για να βρεθούμε και πάλι στην κορυφή
Νέα 15/06/2022 - 17:01

Μετά το τελευταίο τους πολύ κακό Σαββατοκύριακο, οι αναβάτες της Gresini θα έχουν την ευκαιρία (τουλάχιστον στα χαρτιά) να επανορθώσουν για την απόδοσή τους στη Βαρκελώνη. Οι δύο Ιταλοί αναβάτες της Ducati δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν βαθμούς στην Καταλονία, καθώς και οι δύο έπεσαν. Αν αφενός ο Di Giannantonio προοδεύει, αποδεικνύοντας ότι είναι γρήγορος, ειδικά στον ρυθμό ενός γύρου, από την άλλη ο Bastianini –ο οποίος είναι ο μόνος αναβάτης με τρεις νίκες το 2022– έπεσε στους τελευταίους δύο αγώνες, ακριβώς τη στιγμή που φαινόταν έτοιμος να κάνει το βήμα μπροστά. 

Τώρα το Sachsenring τους περιμένει και ο Enea έχει αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας τις δυνατότητές του στις επερχόμενες πίστες: "Δεν ήμουν τόσο γρήγορος όσο θα ήθελα να ήμουν στη Γερμανία πέρυσι. Ερχόμαστε από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. Έτσι θέλουμε πραγματικά να βελτιωθούμε και να βρούμε αυτό το συναίσθημα με το μπροστινό μέρος που θα μας βοηθούσε να επιστρέψουμε στην κορυφή. Δεν είναι από τις αγαπημένες μου πίστες, αλλά είναι μια μοναδική πίστα στην οποία, αν είμαστε εντάξει με τη μοτοσυκλέτα, θα μπορούσαμε να το διασκεδάσουμε. Αντίθετα, το Assen είναι σίγουρα μια από τις αγαπημένες μου πίστες. Πολύ δύσκολη και πολύ τεχνική. Υπέφερα πέρυσι, αλλά είμαι πιο προετοιμασμένος φέτος. Θα είναι δύσκολο".

Ο Di Giannantonio έχει επίσης την ευκαιρία να τα πάει καλά στις πίστες της βόρειας Ευρώπης όπου, στο παρελθόν, απέδειξε ότι ήταν ανταγωνιστικός στις μικρότερες κατηγορίες: "Ο στόχος των επόμενων δύο αγώνων θα είναι πάντα ο ίδιος. Η πρόοδος σε σύγκριση με την προηγούμενη φορά ... Μου αρέσει πολύ η Γερμανία. Ήμουν πάντα γρήγορος και, επιπλέον, έχει πολλές αριστερές στροφές εκεί, και ξέρω να στρίβω μόνο αριστερά", είπε χαριτολογώντας. "Είναι ένα πλεονέκτημα. Μου αρέσει επίσης το Assen. Στην Moto2 και στην Moto3 είχα πάντα καλή αίσθηση, επομένως δεν βλέπω κανένα εμπόδιο στο να συνεχίσω να βελτιώνω τη δουλειά που κάνουμε".

Επόμενο άρθρο »

Yamaha - 3ος αγώνας Πρωταθλήματος MOTOCROSS

« Προηγούμενο άρθρο

H Michelin στην αριστερόστροφη πίστα του Sachsenring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα