• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Moto3 ΕΔ2
Ταχύτερος της Παρασκευής ο David Muñoz
Νέα 24/06/2022 - 15:42

Η καριέρα του David Muñoz μπορεί να εκτείνεται σε μόλις λίγα Grand Prix, αλλά δεν έδειχνε σημάδια απειρίας στις δύο περιόδους δοκιμών της Moto3 την Παρασκευή στο βρεγμένο Assen. Ο νεότερος αναβάτης στον αγωνιστικό χώρο σε ηλικία μόλις 16 ετών, ήταν ταχύτερος τόσο κατά τις ΕΔ1 όσο και κατά τις ΕΔ2, φτάνοντας στο 1:49.491 το απόγευμα της Παρασκευής. Οι Tatsuki Suzuki και Ryusei Yamanaka συμπλήρωσαν την πρώτη τριάδα, με όλους τους αναβάτες να βελτιώνουν τους χρόνους τους σε σχέση με το πρωί. 

Οι αναβάτες της Moto3 βρήκαν για άλλη μια φορά μια βρεγμένη πίστα για τις ΕΔ2, αλλά, σε αντίθεση με τις ΕΔ1 η βροχή είχε σταματήσει όταν βγήκαν στην πίστα. Ο Muñoz ήταν ο πρώτος που βελτίωσε τον χρόνο του σε σχέση με το πρωί και μπήκε πρώτος επίσης στο 1:51 και μετά στο 1:50. Ο Suzuki έβαλε τον δείκτη στο 1:49 με λίγο περισσότερο από ένα τέταρτο της ώρας να απομένει, αλλά αυτό δεν ήταν το τέλος. 


Ο Muñoz φύλαξε τον καλύτερό του εαυτό για λίγο πριν την καρό σημαία, ξεπερνώντας το 1:49.672 του Suzuki από λίγα λεπτά νωρίτερα, ενώ ο Yamanaka σημείωσε 1:49.723 με την καρό σημαία να κυματίζει. Ο Scott Ogden έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο με 1:49.947, μπροστά από τον Andrea Migno με 1:50.070 και τον Carlos Tatay με 1:50.083. Ο Lorenzo Fellon ήταν εξαίρετος καθόλη τη διάρκεια των ΕΔ2 και τερμάτισε έβδομος με 1:50.188, μπροστά από τον ομόσταυλό του, Riccardo Rossi, με τον Deniz Öncü στην ένατη και τον Jaume Masia στην 10η θέση.

Το δίδυμο της GASGAS Aspar Team, Izan Guevara και Sergio Garcia, οι οποίοι είναι δεύτερος και πρώτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αντίστοιχα, μπήκαν στην πρώτη 14άδα που κρίνει ποιος θα πάει κατευθείαν στις ΚΑΤ2 το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ ο Dennis Foggia ήταν μόλις 21ος. Ωστόσο, η πρόβλεψη είναι για στεγνές συνθήκες, τουλάχιστον το πρωί του Σαββάτου όταν θα πραγματοποιηθούν οι ΕΔ3, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ιταλός θα έχει μια καλή ευκαιρία να κερδίσει μια θέση στις ΚΑΤ2. 


Ο Elia Bartolini είχε μια πτώση ακριβώς στο τέλος των ΕΔ2 στο Geert Timmer Chicane, χωρίς να τραματιστεί και ολοκλήρωσε την περίοδο δοκιμών στην 23η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Assen: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα