• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η BMW Motorrad παρουσιάζει την Urban Collection
Νέα Αγοράς 13/07/2022 - 00:35

Ανεξάρτητα από τη χρήση της μοτοσικλέτας σας – καθημερινές διαδρομές, μεγάλα ταξίδια, ακόμα και εκδρομές περιπέτειας – επί δεκαετίες, η BMW Motorrad προσφέρει μία ποικίλη γκάμα τσαντών και βαλιτσών για να μεταφέρετε τα προσωπικά είδη και τον ταξιδιωτικό εξοπλισμό σας.

Η Urban Collection της BMW Motorrad περιλαμβάνει μία νέα σειρά από tang bags, ένα σακίδιο πλάτης, πλαϊνές και πίσω βαλίτσες, και έρχεται για να συμπληρώσει την υπάρχουσα Black Collection.

Προϊόντα κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας και εύκολα στη συντήρηση υλικά (εξωτερικό υλικό 100% PA και επίστρωση TPU, επένδυση 100% PES), συνδυάζουν υψηλή αντοχή, λειτουργικότητα και μοντέρνο design.

 

Urban Collection Tank Bags .

Διαθέσιμα σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα τα τρία νέα tank bags της Urban Collection, καλύπτουν σχεδόν όλες τις απαιτήσεις ενός αναβάτη. Το μεγάλο Tank Bag Urban Collection Large ( GS (11 - 16 L) είναι ειδικά σχεδιασμένο για μοτοσικλέτες  με έντονα κεκλιμένα ρεζερβουάρ, ενώ το Tank Bag Urban Collection Large (11 - 16 L) σχεδιάστηκε για ρεζερβουάρ με ημικυκλικό σχήμα.

 

Το Tank bag Urban Collection Small (5L) απευθύνεται σε αναβάτες με μικρές απαιτήσεις αποθηκευτικού χώρου.

Χάρη στην αντιολισθητική αφρώδη επένδυση στην κάτω πλευρά και τον ιμάντα πρόσδεσης, τα tank bags, που διαθέτουν αφαιρούμενες αδιάβροχες εσωτερικές τσάντες, ασφαλίζουν εύκολα και σταθερά. Ειδικές δαγκάνες στο εμπρός και πίσω τμήμα διευκολύνουν τον ανεφοδιασμό. Ιμάντες μπορούν επίσης να προσδεθούν στη σχάρα ή στη σέλα του συνεπιβάτη.

Όλες οι τσάντες ρεζερβουάρ εφοδιάζονται με αδιάβροχα διπλά φερμουάρ στην κεντρική θήκη, εξωτερική τσέπη με φερμουάρ, οπή για καλώδιο φόρτισης στην εσωτερική πλευρά και χρωματιστή εσωτερική επένδυση για καλύτερη συνολική εικόνα. Τα Tankbags Urban Collection Large / ( GS προσφέρουν επίσης  ένα αδιάβροχο διαφανές τμήμα που επιτρέπει τον έλεγχο οθονών αφής. Διατίθενται ειδικοί ιμάντες για κάθε μοντέλο μοτοσικλέτας.

 

Urban Collection Backpack .

Το σακίδιο πλάτης Urban Collection Backpack με χωρητικότητα 20 L είναι ιδανικό για ημερήσιες εκδρομές ή για τη μετάβαση στη δουλειά και διαθέτει πολλές πρακτικές λειτουργίες. Το αδιάβροχο κεντρικό τμήμα, με αδιάβροχο πλαστικοποιημένο διπλό φερμουάρ, διαθέτει θήκη για laptop (έως 15''). Οι δύο εξωτερικές τσέπες προσφέρουν πρακτικό αποθηκευτικό χώρο για πράγματα που πρέπει να βρίσκονται σε θέση εύκολης πρόσβασης. Μία πλεχτή εσωτερική τσέπη, χρωματιστή φόδρα για καλύτερη επισκόπηση, λαβή μεταφοράς και ρυθμιζόμενοι ιμάντες για ώμους,  στήθος και μέση ολοκληρώνουν τη γκάμα των λειτουργιών. Ανακλαστικές λωρίδες παρέχουν βελτιωμένη ορατότητα.

 

Urban Collection Side & Rear Bags.

Οι πλαϊνές βαλίτσες Side Bags Urban Collection Large (16 L) & Urban Collection Small (10 L) προσφέρουν η κάθε μία ένα αδιάβροχο κεντρικό τμήμα, με ρυθμιζόμενους όγκους μέσω ιμάντων συμπίεσης, και ανακλαστικές λωρίδες για βελτιωμένη ορατότητα. Χάρη σε ένα ευφυές σύστημα ταχυσυνδέσμου, η Urban Collection Large Side Bag μπορεί επίσης να ασφαλίζει στη μοτοσικλέτα χωρίς ιμάντες. Επιπλέον, διαθέτει μία αδιάβροχη και αφαιρούμενη εσωτερική τσάντα, στην οποία ενσωματώνονται μία ενισχυμένη θήκη για laptop 15", θήκες κλειδιών και smartphone, πλεχτή θήκη για ένα παγούρι, και μία ακόμα που κλείνει με φερμουάρ.

Χάρη στη κομψή τους σχεδίαση, τις στοιβαζόμενες λαβές και τη μεγάλη λαβή μεταφοράς, οι βαλίτσες Urban Collection Rear Bags Large και Urban Collection Small μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα και εκτός μοτοσικλέτας. Το βασικό τμήμα φέρει χρωματιστή επένδυση και μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος χάρη στο μεγάλο του άνοιγμα, ενώ ρυθμιζόμενοι ιμάντες πρόσδεσης εξασφαλίζουν άριστη ασφάλιση στη μοτοσικλέτα. Επιπλέον, κάτι ιδιαίτερα πρακτικό, είναι το φερμουάρ που αυξομειώνει τον όγκο του από 50 σε 60 λίτρα ή από 37 σε 45 λίτρα.

Επόμενο άρθρο »

Ducati Panigale V4 2023 - Bελτιωμένα ηλεκτρονικά και καλύτερες επιδόσεις

« Προηγούμενο άρθρο

22.516 παραβάσεις το διάστημα από 3 έως 9 Ιουλίου 2022

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα