• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Μάκης Παπαδημητρίου με SYM VF 185
Νέα Αγοράς 17/07/2022 - 00:24

Ο πολύ γνωστός και δημοφιλής -πέρα από εξαιρετικά ταλαντούχος- ηθοποιός, Μάκης Παπαδημητρίου, είναι πλέον ένας περήφανος ιδιοκτήτης ενός SYM VF 185! Εκτός από το γεγονός ότι είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του στη χώρα μας, ο Μάκης Παπαδημητρίου είναι και ένας φανατικός μοτοσυκλετιστής, με μεγάλη εμπειρία και σε επαγγελματικό επίπεδο (έχοντας θητεύσει και ως δημοσιογράφος ειδικού τύπου).

Από την αρχή της μοτοσυκλετιστικής του πορείας, είχε στην κατοχή του δεκάδες μοτοσυκλέτες και αυτό δίνει ακόμη περισσότερο ειδικό βάρος στην απόφασή του να εμπιστευθεί το VF 185 της SYM για τις καθημερινές -και όχι μόνο- μετακινήσεις του, στο γεμάτο επαγγελματικό του πρόγραμμα.

Ο συνδυασμός των μοτοσυκλετιστικών στοιχείων και της πρακτικότητας των παπιών που διαθέτει το VF 185, το καθιστά ως την ιδανική λύση σε όποιον αναζητά τη χρηστικότητα, τις επιδόσεις, την ασφάλεια και την οικονομία.

Ευχόμαστε στον Μάκη Παπαδημητρίου καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έδειξε με την επιλογή του, όπως και χιλιάδες ακόμη ιδιοκτήτες που διατηρούν την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. στην κορυφή του κλάδου μοτοσυκλετών για 12 συναπτά έτη.

Επόμενο άρθρο »

Scorpion EXO R1 AIR Fabio Monster Reprica Red

« Προηγούμενο άρθρο

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Μοτοδυναμική από το Χαμόγελο του Παιδιού

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα