• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Most: Δεύτερος Αγώνας
Μεγάλη νίκη του Razgatlioglu μετά από μάχες
Νέα 31/07/2022 - 16:49

Ο τελευταίος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike MOTUL FIM του γύρου της Τσεχίας ήταν άλλη μια απίστευτη μάχη, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2021, Toprak Razgatlioglu, να παίρνει τη νίκη μετά από μια τιτάνια μάχη με τους αντιπάλους του για τον τίτλο. Η μάχη μαινόταν από την αρχή μέχρι τους τελευταίους γύρους του αγώνα καθώς ο Razgatlioglu πήρε την πέμπτη του νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες.

Ο Razgatlioglu μπόρεσε να στρίψει πρώτος στην αρχή του αγώνα, αλλά ήταν πάντα υπό πίεση τόσο από τον Alvaro Bautista όσο και από τον Jonathan Rea. Στον 7ο γύρο, ο Rea έκανε μια κίνηση στην πρώτη στροφή στον Razgatlioglu για να πάρει το προβάδισμα του αγώνα, αλλά ο Razgatlioglu απάντησε στην ίδια στροφή έναν γύρο αργότερα. Στον 11ο γύρο, ο Bautista προσπάθησε να περάσει τόσο τον Razgatlioglu όσο και τον Rea στην πρώτη στροφή, με τον Rea να βγαίνει μπροστά από τον Bautista στη δεύτερη και τον Razgatlioglu στην τρίτη θέση. 


Δύο γύρους αργότερα και ο Bautista χρησιμοποίησε την ταχύτητά του στην ευθεία για να περάσει τον Rea στην πρώτη στροφή, ενώ ο Razgatlioglu έκανε την κίνησή του στον Rea στον 15ο γύρο για τη δεύτερη θέση. Αμέσως μετά, βρέθηκε στην πλάτη του Bautista και, στον 16ο γύρο, έκανε την κίνησή του για το προβάδισμα στην 20η στροφή. Από εκεί, ο Razgatlioglu χρειάστηκε να αμυνθεί στην πρώτη στροφή σε μερικές περιπτώσεις, αλλά κατάφερε τελικά να ανοίξει μια διαφορά έναντι του Bautista και του Rea για να πάρει την 24η νίκη του στα WorldSBK και την έκτη για το 2022. Ο Bautista πήρε την δεύτερη θέση, με τον Rea να τερματίζει τρίτος. 

Ο Scott Redding πήρε την τέταρτη θέση μετά από μια συναρπαστική μάχη με τον Axel Bassani στα εναρκτήρια δύο τρίτα του αγώνα. Ο Bassani έκανε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα για να παλέψει αμέσως για τις θέσεις στο βάθρο, αλλά έπεσε πίσω στην τέταρτη θέση, πριν βγει εκτός στον 5ο γύρο, κάτι που επέτρεψε στον Redding να περάσει. Ο Bassani μπόρεσε να ανταποκριθεί πολύ σύντομα μετά από αυτή την κίνηση, αλλά ο Redding τον ξαναπέρασε στην πρώτη στροφή του 10ου γύρου, για να υποβιβάσει τον Ιταλό στην πέμπτη θέση. 

Ο Andrea Locatelli πήρε την έκτη θέση αφού εκμεταλλεύτηκε το καθυστερημένο τεχνικό πρόβλημα του Garrett Gerloff. Ο Xavi Vierge τερμάτισε έβδομος, το καλύτερο του αποτέλεσμα από το Misano, ενώ ο Philipp Oettl τερμάτισε όγδοος. Αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμα του Γερμανού από τότε που κατέλαβε την έβδομη θέση στον αγώνα Superpole στο Assen.

Ήταν ο καλύτερος τερματισμός του Lucas Mahias για την σεζόν του 2022 με τη δεύτερη εμφάνισή του στην πρώτη δεκάδα, την οποία ολοκλήρωσε ο Luca Bernandi στον καλύτερο τερματισμό για τον rookie. 

Επόμενο άρθρο »

Περίπλοκος Αγώνας στο Most για τον Περιστερά

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK Most: Αγώνας Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα