• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέος παράλληλος δικύλινδρος κινητήρας Suzuki
Για τα μοντέλα V-Strom & SV
Νέα Αγοράς 08/09/2022 - 13:48

Μετα από την Honda, που στο νέο Transalp αντικαθιστά τον V2 κινητήρα με δικύλινδρο παράλληλο και η Suzuki ετοιμάζει ένα νέο δικύλινδρο παράλληλο κινητήρα στην κατηγορία 700-800 κέκ προφανώς για να αντικαταστήσει τον V2 που φοράνε τα V-Strom 650 & SV650 με βάση τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δημοσίευσε το motorcyclenews.com .

Από ότι βλέπουμε και οι δυο νέες αυτές μοτοσυκλέτες της Suzuki φοράνε το νέο δικύλινδρο παράλληλο κινητήρα. Η μία είναι σε στυλ adventure, προφανώς η νέα V-Strom 650 και η δεύτερη, ένα γυμνό δρόμου μοντέλο, θα αντικαταστήσει την SV650.

Επίσης από τις πρώτες εικόνες βλέπουμε ότι η adventyre (V-Strom) έκδοση έχει τροχούς με ακτίνες και μπροστινό τροχό διαμέτρου 21 ιντσών που σημαίνει ότι το μοντέλο θα είναι στην ίδια κατηγορία με τη νέα Transalp και τις αντίστοιχες εκδόσεις της σειράς F 750 GS της BMW.

Η γυμνή έκδοση φοράει τροχούς με χυτές ζάντες σε διαστάσεις 17” εμπρός και πίσω και λογικά είναι στην ίδια κατηγορία με την Yamaha MT-07 και τη νέα Tuono 660 της Aprilia.

Τέλος η αλλαγή του κινητήρα επιβάλει και νέο πλαίσιο που περιμένουμε για λόγους κόστους να είναι ατσάλινο .

Επόμενο άρθρο »

EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Πού θα δείτε την ΕΚΟ Super Special Stage του ΟΑΚΑ

« Προηγούμενο άρθρο

Royal Enfield - Test ride events σε όλη την Ελλάδα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα